Здравейте колеги. Помните ли преди 30-на години по пътищата все още се срещаха едни доста симпатични чешки автомобилчета - Шкода Октавия и Шкода Фелиция. Баща ми беше собственик на една Октавия - производство 1958 и с нея са свързани най-раните ми детски спомени за автомобилите. Още помня плътния глас на двигателя и и твърдото и возене. Имам голямо желание да притежавам такава. Да я възтановя сам до най - малкия детайл и после да си я карам. Знам че това е форум на Фиат, а и харесвам и аз италианските автомобили/ все пак карам такъв/ но ако някой знае да се продава такава шкода или някаде да е захвърлена Моля Ви дайте информация!Предварително благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шкода Октавия
Collapse
X
-
Re: Шкода Октавия
BAMZI написа:Здравейте колеги. Помните ли преди 30-на години по пътищата все още се срещаха едни доста симпатични чешки автомобилчета - Шкода Октавия и Шкода Фелиция. Баща ми беше собственик на една Октавия - производство 1958 и с нея са свързани най-раните ми детски спомени за автомобилите. Още помня плътния глас на двигателя и и твърдото и возене. Имам голямо желание да притежавам такава. Да я възтановя сам до най - малкия детайл и после да си я карам. Знам че това е форум на Фиат, а и харесвам и аз италианските автомобили/ все пак карам такъв/ но ако някой знае да се продава такава шкода или някаде да е захвърлена Моля Ви дайте информация!Предварително благодаря!_______________________________________
0885261834
-
Реклама
Collapse
Коментар