Търся волан за Фиат 500. За предпочитане е като белият от снимките, но ако излезе няма да откажа и черният от другата снимка.Надявам се модераторите няма да имат против че пиша тук. В разделът купува- продава почти не съм виждал нещо за старите машини и предполагам ще остане незабелязано.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся ретро волан за ретро Фиатче
Collapse
X
-
Re: Търся ретро волан за ретро Фиатче
iv1 написа:Търся волан за Фиат 500. За предпочитане е като белият от снимките, но ако излезе няма да откажа и черният от другата снимка.Надявам се модераторите няма да имат против че пиша тук. В разделът купува- продава почти не съм виждал нещо за старите машини и предполагам ще остане незабелязано.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
nikolce написа:Най-лесно ще намериш някаде от бивша Югославия, от техните фичота. На този клип се вижда добре волана. Внимавай само, че има и едни със Z на клаксона. Потръси по сърбски форуми. Успех.
Коментар
-
Re: Търся ретро волан за ретро Фиатче
iv1 написа:Румен_Хинчев написа:Имам един приятел , който живее над Младежкия Дом и има ФИАТ 850 СПОРТ .Ще го питам .FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар