Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат 1500 Л
Collapse
X
-
Нямам думи. Евала колега. Страхотна работа си свършил. Не ти знам професията, но определено може да я промениш с реставриране на автомобили. Желая ти здраве и успех за напред.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Благодаря за пожеланията колеги. Тъпкано да ви се връща Това е едно страхотно предизвикателство реставрирането на запазен автомобил от аматьор и търпението се възнаграждава. Пожелавам да има още много подобни проекти на тази легендарна марка от времето когато са произвеждали страхотни автомобили.
Коментар
-
Завист..., благородна завист! Браво, наистина браво! Не мога да те нарека "колега", защото разликата между нас е космическа. Завиждам на ентусиазма и уменията ти....нямам думи. Правил съм някои неща, но сега разбирам, че съм баси некадърника. Имаш талант, не го пропилявай! Успех!207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
136 написа:Благодаря за пожеланията колеги. Тъпкано да ви се връща Това е едно страхотно предизвикателство реставрирането на запазен автомобил от аматьор и търпението се възнаграждава. Пожелавам да има още много подобни проекти на тази легендарна марка от времето когато са произвеждали страхотни автомобили.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар