Благодаря за инфото ще потърся при москвичите хахаха.Ходих в М комплект но нямат.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат 1500 Л
Collapse
X
-
Виж в магазина на "Емми и Вайк" ООД на бул. Черни връх №70-72Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
Поздрави за проекта! Тук гледам един колега е снимал още един такъв в движение http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...=asc&start=285Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Да ,виждал съм и други негови снимки.Но не познавам собственика.Бяха ми казали че се продавал.Но диколкото знам е с другия двигател 1800. За съжаление друг 1500 като моя незнам в движение.Но като гледам броните са боядисани със сребърен феролит, емблема на рено.Вярно е че не е лесно с частите но.....
Коментар
-
Вече имам вънщни лайстни които са в много добро състояние единствено липсва само на задния десен калник.карбуратор,делко 4 бр оборудвани вртаи,преден и заден прозорец,заден капак,3 таса които не са в добро състояние,резервуар,предна решетка има забележки,предна броня,предни фарове но рефлекторите им от външната старна са раждясали,вътрешни пластмасови лайстни и някои други дреболии.
Коментар
-
Малко да раздвижим темата.Предполагам има фенове на ретро автомобили но за съжаление като гледам раздела проектите не са много.При мен около година и малко нещата бяха замразени но от края на миналата година стартирах отново.През цялото време съм търсил части и решения за възстановяване на детайли.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар