29-30.05.2010 Ретро рали "Розова долина"Ако някой има повече инфо, да сподели - програмата и градовете, в които ще има за зяпане.Със сигурност , не вярвам да има промяна, тръгва и завършва в Пловдив на Централния площад ( до х-л "Тримонциум"), вероятно в 10ч на 29-и, ще започне. А чопленето на семки от още по-рано.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ретро рали "Розова долина" 2010
Collapse
X
-
Ами колега главният секретар на ралито ми е комшийка,ако те интересува нещо по подробно мога да я питам.Аз лично ще присъствам само на старта,които е на площада наистина.Доколкото знам ще участват 60 екипажа.Първата спирка ще е в Старосел после в гр.Баня,Карлово ,Калофер,Казанлък и Стара Загора.Едва ли ще имам време,но много ми се искаше да отида да видя разкопките в Старосел.ex. punto elx 1.2i
Lancia Libra 1.6
-
Петьо, ако можеш, се докопай до повече информация. Аз също съм зяпач само на площада, но ще е хубаво за колегите, през чиито градове минава ралито, да знаят кога да очакват, а и за тези, които в последния момент решат да покажат дърта железария.Не знам защо в ерата на интернет, информацията за тези събития се разпространява апокрифно и от уста на уста,все пак организаторите имат сайт.Поздрав!
Коментар
-
колеги днес ги видях колите първо ходих до баните и после на центъра много яко беше :D имаше какво да се види наистина едни много добре подържани коли и собсрвениците им маняци браво на тези хора наистина хвърлили са камара пари и време ама си струваДушата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
petio4528 написа:Колега видя ли Алфите как са ги направили?Те като са били нови не са изглеждали така.Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар