Бях се регистрирал в друг форум, но реших и тук да си пусна темата за новата ми придобивка Фиат 1800 В. Колата е в добро състояние като купе, ръжди няма като цяло е много запзена салона е оригинален и мн запазен. Но колата има дребни забележки а именно липсват лайсни, търся тазчета и мн други дребни нещица. Ще я правя лятото сега е в гараж на топло, но набавям части и ако може да ми помогнете с информация или части за тази кола ще съм мн благодарен :D Качвам и снимки за да я видите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat 1800 Berlina 1966г. Реставрация
Collapse
X
-
http://cgi.ebay.it/DEVIO-LUCI-ORIGIN...ea7eb4bfВиж тук какво се продава, "малко" е скъпо де, но реших да ти го покажа.1990 TEMPRA SX 1.4 Carb
Коментар
-
booger написа:Много благодаря колега, ако може да те помоля да качиш разни неща за Фиатката за да видя какво имаш и ако нещо ти е за продан да ме оборудваш. Почерпката е гарантирана :D
Коментар
-
Поздравления! Най накрая някой да събере смелост да реставрира ретро фиат!! Ще следя темата с интерес!!Успех!!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
booger написа:Благодаря колега, почти се бях отказал да го правя, но усетих че ще направя грешка ако го продам и си го запазих
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар