Честита Нова Година.Дадо Мраз ми донесе ей тоз подарък-Ланчия А 112,965 куб.см.,1978.Доста е пойзгнила,но моторчето мисле,че е добро.На пролет ще почна да я стягам,дотогава ще събирам информация,части и мнения.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
И аз в отбора-Ланча А 112
Collapse
X
-
Dikata_BG написа:Честито със здраве да си я караш Само да попиатм с какви маратонки я караш гледам на едната снимка е с ляти а на другите стоманини или това на последната снимка не е тяFiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Колега "Buch",заради теб сигурно ги чаках /продавачите/ толкова време да се решат,но бях доста настоятелен и я взех най-накрая.Сега ще стой до напролет и я почвам,незнам дали има части за нея,но се надявам и на Вас да помагате.Отначало се сещам за джанти,който са малко по широчки,за да я разпъне малко.Иначе е голям змей,при минус 10 гр. запали и върви доста добре,но няма спирачки.А за мое най голямо учудване е че има ел.стъкла.Ламарините се оправят,стига да имам свободно време.
Коментар
-
willow75bg написа:Колега "Buch",заради теб сигурно ги чаках /продавачите/ толкова време да се решат,но бях доста настоятелен и я взех най-накрая.Сега ще стой до напролет и я почвам,незнам дали има части за нея,но се надявам и на Вас да помагате.Отначало се сещам за джанти,който са малко по широчки,за да я разпъне малко.Иначе е голям змей,при минус 10 гр. запали и върви доста добре,но няма спирачки.А за мое най голямо учудване е че има ел.стъкла.Ламарините се оправят,стига да имам свободно време.
Коментар
-
Re: И аз в отбора-Ланча А 112
willow75bg написа:Честита Нова Година.Дадо Мраз ми донесе ей тоз подарък-Ланчия А 112,965 куб.см.,1978.Доста е пойзгнила,но моторчето мисле,че е добро.На пролет ще почна да я стягам,дотогава ще събирам информация,части и мнения.
Коментар
-
willow75bg написа:Канех се,но един колега от форума им размъти главите на собствениците и те се мотаха,пък и аз убеждавах половинката доста време.Ноо най-накрая я взех и то на добра цена.Сега ще търся разни работи/джанти,седалки,и др./ и на пролет яко кърпене,боядисване и многоо други работи.
Коментар
-
С най-добри чувства към теб колега,просто тея ме въртяха доста време,но си заслужаваше.Всъщност ти изигра своята роля,защото я взех на много смешна цена.Що се отнася до частите си прав,има много взаймозаменяеми,дори и от Лада,жигули,Уно,Фиат 127 и др.Въобще много съм надъхан и с нетърпение чакам да стане по-дълъг денят,че да имам време.Кажете сега как се правят по дълбоки вежди и как мога да изхвърля джантите малко навън.Ако искаш такава 112,пиши на лично и ще ти кажа още една,която един колега от форума ми каза за нея.Имам и нейни снимки-изглежда доста по-добра от мойта.Поздрави и наздраве ДЪГЕ.
Коментар
-
willow75bg написа:С най-добри чувства към теб колега,просто тея ме въртяха доста време,но си заслужаваше.Всъщност ти изигра своята роля,защото я взех на много смешна цена.Що се отнася до частите си прав,има много взаймозаменяеми,дори и от Лада,жигули,Уно,Фиат 127 и др.Въобще много съм надъхан и с нетърпение чакам да стане по-дълъг денят,че да имам време.Кажете сега как се правят по дълбоки вежди и как мога да изхвърля джантите малко навън.Ако искаш такава 112,пиши на лично и ще ти кажа още една,която един колега от форума ми каза за нея.Имам и нейни снимки-изглежда доста по-добра от мойта.Поздрави и наздраве ДЪГЕ.
Коментар
-
willow75bg написа:Със прискърбие Ви съобщавам,че колата/купето/не подлежи на реставрация.Толкова изгнила кола не съм виждал,ще я снимам в почивните дни да добиете претстава.И сега,ако на някой му трябват части да свирка,че ме е грях да ги хвърля на вторични.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар