Идеята ми е да сме си полезни.Кой къде и какво е видял.Пътувайки из страната видях автоморга за ретроавтомобили. Имаше поне 20 бр. различни марки.Това е в София на околовръстния път, влизайки от Ботевград посока Видин,на около 10 км от входът от лявата страна на пътят.Видях я в последният момент ,сред доста автокъщи и не успях да спра, зада разгледам подробно. Мен конкретно ФИАТ ме интересува.Следващият път ще отбия и ще дам повече инфо.Ако някой ме изпревари ще съм благодарен! Знам че ретро автомобил може да се намери в доста морги, но тази беше май специализирана.Ще се радвам ако сме си биле полезни И всеки пише какво е видял.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Автоморги за ретро автомобили.
Collapse
X
-
и Аз знам двеЕдната е в с.Усойка на пътя-Благоевград -София/.Втората е в Кочериново,пак наблизо.По пътя за Рилския манастир.Имам нищожен опит с ретрото и мога да кажа ,че ретро колите не се намират по моргите,а по плевните и под черешата в двора.Успех с начинанието.При пуснат ляв мигач от автобус на спирка, задействай спирачката и дай сигнал на водача.
-
БОРИСОВ написа:и Аз знам двеЕдната е в с.Усойка на пътя-Благоевград -София/.Втората е в Кочериново,пак наблизо.По пътя за Рилския манастир.Имам нищожен опит с ретрото и мога да кажа ,че ретро колите не се намират по моргите,а по плевните и под черешата в двора.Успех с начинанието.
Коментар
-
Колеги, това на снимката не е морга, да виждате някоя разглобена кола? Продават се цели и цените съвсем няма да ви харесат. А и това, което наричате морга в Кочериново е всъщност пункт за изкупуване на скраб, колите там са върнати като такъв и само любовта на собственика към ретро колите не ги е превърнала в такива. Затова и не ги продава.Обичам Родината, мразя държавата.
Коментар
-
batetony написа:Колеги, това на снимката не е морга, да виждате някоя разглобена кола? Продават се цели и цените съвсем няма да ви харесат. А и това, което наричате морга в Кочериново е всъщност пункт за изкупуване на скраб, колите там са върнати като такъв и само любовта на собственика към ретро колите не ги е превърнала в такива. Затова и не ги продава.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар