Ураааа, излезе връзка за Щаерчето и за Абартовата реплика!!!! Досега само съм чувал за репликата, а на Щаерчето много му се точех, доста дълго се продаваше, а когато ми изскочи сгоден финансов момент, вече беше продадено... То това преди 3 години някъде беше. Скоро приятел ми каза, че си е останало във Варна, защото нищо не се чуваше и помислих, че е емигрирало към някоя западна колекция.В София също се прави реплика на Абарт 1000 TCR :D Ще е интересно да ги видим една до друга Иначе ентусиазъм, братле, има. Пара няма!Поздрави! И да качите малко снимки на зверовете!ПП- супер, изрових снимки от темата за Италфест 2009
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хайде да се преброим
Collapse
X
-
Човека, който е на първата снимка, най-вдясно, дето си намества пръстена е собственика на Щаера и прочутото варненско Мазерати Шамал. На петата снимка, зад Щаера, човека с хендсфвито на ухото съм аз. Та собственика на Щаера и Мазератито ми е добър приятел, той същия се е запалил да реставрира още нещо ценно. До настоящия момент сме намерили някои коли из Варна и околностите, но не си заслужават труда и средствата необходими за реставрацията. Търсим нещо наистина ценно, което да си заллужава. Моля помагайте, на сегашния етап финансите не са проблем. Имаме и условията, необходими за реставрация и връзките за липсващи резервни части и най-вече мерака.ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
-
T_SHOW написа:Човека, който е на първата снимка, най-вдясно, дето си намества пръстена е собственика на Щаера и прочутото варненско Мазерати Шамал. На петата снимка, зад Щаера, човека с хендсфвито на ухото съм аз. Та собственика на Щаера и Мазератито ми е добър приятел, той същия се е запалил да реставрира още нещо ценно. До настоящия момент сме намерили някои коли из Варна и околностите, но не си заслужават труда и средствата необходими за реставрацията. Търсим нещо наистина ценно, което да си заллужава. Моля помагайте, на сегашния етап финансите не са проблем. Имаме и условията, необходими за реставрация и връзките за липсващи резервни части и най-вече мерака.
Коментар
-
-
Buch написа:T_SHOW написа:Човека, който е на първата снимка, най-вдясно, дето си намества пръстена е собственика на Щаера и прочутото варненско Мазерати Шамал. На петата снимка, зад Щаера, човека с хендсфвито на ухото съм аз. Та собственика на Щаера и Мазератито ми е добър приятел, той същия се е запалил да реставрира още нещо ценно. До настоящия момент сме намерили някои коли из Варна и околностите, но не си заслужават труда и средствата необходими за реставрацията. Търсим нещо наистина ценно, което да си заллужава. Моля помагайте, на сегашния етап финансите не са проблем. Имаме и условията, необходими за реставрация и връзките за липсващи резервни части и най-вече мерака.ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар