Аман от тенекиджии! тъкмо реших че сам намерил свестен пич и че сам решил въпроса с оправянето на тенекетата на Бертонето и така наречениа майстор ми вдигна цената по 2 !!!!! Моля Ви, ако някой има свестен и не много алчен тенекиджия/бояджия да свирка ! Голямото черпене е от мен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги ! Писна ми
Collapse
X
-
ivo написа:icecool написа:Познавам един ама е във Варна :"))lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана
Коментар
-
Аман от тенекиджии! тъкмо реших че сам намерил свестен пич и че сам решил въпроса с оправянето на тенекетата на Бертонето и така наречениа майстор ми вдигна цената по 2 !!!!! Моля Ви, ако някой има свестен и не много алчен тенекиджия/бояджия да свирка ! Голямото черпене е от мен
Коментар
-
x 1/9 написа:ivo написа:icecool написа:Познавам един ама е във Варна :"))Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
Re: Колеги ! Писна ми
x 1/9 написа:Аман от тенекиджии! тъкмо реших че сам намерил свестен пич и че сам решил въпроса с оправянето на тенекетата на Бертонето и така наречениа майстор ми вдигна цената по 2 !!!!! Моля Ви, ако някой има свестен и не много алчен тенекиджия/бояджия да свирка ! Голямото черпене е от менFIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
давай адреса на Зендер... да ги видим. Ако не са фенове на реставрациите, отпрашвам към Русието
Коментар
-
Аз имено това търся!!!искам занаятчия, истински майстор. Някой които ще го прави заради самото предизвикателство. Заради кефа да направиш нещо както е било преди години. Парите всеки може да ги вземе, но не всеки може да го направи.Майстора който бях намерил е такъв, но си е взел един млад пич... нахакан техничар, които му мъти мозака. Та заданието е следното : месец и нещо-два тенекета... междувремено се реставрира/реновира салона и се прави лек тунинг на двигателя.В рамките на ремонта на теникиите ще се ремонтират и другите детайли по ходовата част и окачването. Купето:От долу - песъкоструене( с кварцов пясък) и последващо грундиране и покриване с антикорозиони лакове и подобни гадостиза останалата част - рязане, заваряване и т.н. до вид максимално доближаващ се до оригиналната форма и линияна колата. после финиш и боя. Има места които са много сложни за работа.. ръбовете на предния капак... капака на двигателя... по вратите...Тази кола си иска майстора !!! ако има такива навитаци - аз сам насреща. Захващам се с тях и я правим заедно и отделно си плащам за майсторлъка.lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар