Преди известно време видях един такъв RR на тунела "Траянови Врата" посока София, беше качен на колесар.
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza' Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"https://www.fiat-uno.org/
Знаех и на кой е ама му забравих името. Беше доста известен и имаше нещо общо със САЩ ама не мога да се сетя сега.
Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
Совалката средно на LPG
Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек
Като бях в Англия или по точно в Лондон видях пред един хотел последният модел на Rolls-Royce.Беше нещо не човешко ,но ме беше страх да го снимам да не ме гръмнат от някъде.Незнам дали някой го е виждал ,но е басси и лудницата с думи не може да се опише трябва да се види
Като бях в Англия или по точно в Лондон видях пред един хотел последният модел на Rolls-Royce.Беше нещо не човешко ,но ме беше страх да го снимам да не ме гръмнат от някъде.Незнам дали някой го е виждал ,но е басси и лудницата с думи не може да се опише трябва да се види
дааам... невероятна кола е... гледах за нея предаване по телевизията... много ми стана интересно как когато се приближаваха до емблемата с пръст и тя се скриваше навътре...
Миналата година видях такъв в СофияБеше с румънска регистрацияОгромен е :D
Коментар