тази красавица струва адски много пари ,но е великолепна
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Rolls-Royce Phantom IV в София
Collapse
X
-
Преди известно време видях един такъв RR на тунела "Траянови Врата" посока София, беше качен на колесар.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
-
gdd55
Като бях в Англия или по точно в Лондон видях пред един хотел последният модел на Rolls-Royce.Беше нещо не човешко ,но ме беше страх да го снимам да не ме гръмнат от някъде.Незнам дали някой го е виждал ,но е басси и лудницата с думи не може да се опише трябва да се види
Коментар
-
gdd55 написа:Като бях в Англия или по точно в Лондон видях пред един хотел последният модел на Rolls-Royce.Беше нещо не човешко ,но ме беше страх да го снимам да не ме гръмнат от някъде.Незнам дали някой го е виждал ,но е басси и лудницата с думи не може да се опише трябва да се видиFIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
gdd55 написа:Като бях в Англия или по точно в Лондон видях пред един хотел последният модел на Rolls-Royce.Беше нещо не човешко ,но ме беше страх да го снимам да не ме гръмнат от някъде.Незнам дали някой го е виждал ,но е басси и лудницата с думи не може да се опише трябва да се види
Коментар
-
преди две седмици го мернах в Горубляне до автопазара. Изглеждаше огромен. Мина много бавно ) едно младо "гъзе" го караше и видимо се кефеше много.lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар