Този Фиат дали е с оригинална предница или е преправян?!http://www.mobile.bg/pcgi/printdet.c...19767878246101
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат 850 купе
Collapse
X
-
SHB написа:Сглобявали сме такъв модел???
Коментар
-
SHB написа:За пръв път чувам...поразрових се в нета и видях за какво става въпрос-Пирин Фиат.ПП Какво е това : гъбраво зазче?
Коментар
-
Уважавайте човешките възгледи
Първо:Не познавате човека за да го съдите!Второ:Не уважавате стила му!Трето:Едва ли някога сте правили нещо по FIAT от А до Я!Четвърто:Аз съм му колега (макар и от скоро) и не обезобразява автомобили а ги възстановява!Пето:Може и вашата да е "обезобразявал"!!!Шесто:Какво ще кажете за пето А!!!Прави каквото трябва, пък да става каквото ще.
Коментар
-
SHB написа:За пръв път чувам...поразрових се в нета и видях за какво става въпрос-Пирин Фиат.ПП Какво е това : гъбраво зазче?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Re: Уважавайте човешките възгледи
batmaha написа:Първо:Не познавате човека за да го съдите!Второ:Не уважавате стила му!Трето:Едва ли някога сте правили нещо по FIAT от А до Я!Четвърто:Аз съм му колега (макар и от скоро) и не обезобразява автомобили а ги възстановява!Пето:Може и вашата да е "обезобразявал"!!!Шесто:Какво ще кажете за пето А!!!
Коментар
-
batmaha написа:Първо:Не познавате човека за да го съдите!Второ:Не уважавате стила му!Трето:Едва ли някога сте правили нещо по FIAT от А до Я!Четвърто:Аз съм му колега (макар и от скоро) и не обезобразява автомобили а ги възстановява!Пето:Може и вашата да е "обезобразявал"!!!Шесто:Какво ще кажете за пето А!!!
Коментар
-
Buch написа:batmaha написа:Първо:Не познавате човека за да го съдите!Второ:Не уважавате стила му!Трето:Едва ли някога сте правили нещо по FIAT от А до Я!Четвърто:Аз съм му колега (макар и от скоро) и не обезобразява автомобили а ги възстановява!Пето:Може и вашата да е "обезобразявал"!!!Шесто:Какво ще кажете за пето А!!!Прави каквото трябва, пък да става каквото ще.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар