Здравеите, нов сьм в форума и съм собственик на изключително рядък екземпляр на марката фиат, а именнто 128s coupe. Много от вас може би не са виждали такьв модел, до колкото знам има само няколко в Бьлгария. Колата е произведена 1972 г. и е в перфектно сьстояние, няма грам ръжда, пали и вьрви безпроблемно, много е запазена. Двигателя е 1100 ссм. 65 к.с, което никак не е малко имаики в предвид годината на производство и кубатурата. Пиша тия неща защото знам че тук има много ценители на тази марка и по-конкретно на този модел, които наистина е рядьк. Знам, че всяка неделя се събирате на О’Шипка в люлин, но кажете от колко часа е срещата и ако съм добре дошъл мога да дойда с него. Не знам само за тази неделя дали ще мога защото колата в момента е в сервиз за отстраняване на дребни проблеми, затова и не съм качил и снимки, но след 2-3 дена максимум ще ги кача
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat 128 S Coupe
Collapse
X
-
Humppa
Снимката от аватара ти да не е въпрсното Купе?П.П. FIAT и KAWASAKI - това не са МПС-та, това е СТРАСТ!!!
Коментар
-
Re: Fiat 128S COUPE
vankatagsi написа:Здравеите, нов сьм в форума и сьм собственик на изключително рядьк екземпляр на мерката фиат, а именнто 128s coupe. Много от вас може би не са виждали такьв модел, до колкото знам има само няколко в Бьлгария. Колата е произведена 1972г и е в перфектно сьстояние, няма грам рьжда, пали и вьрви безпроблемно, мн е запазена. Двигателя е 1100 ссм 65кс, което никак не е малко имаики в предвид годината на производство и кубатурата. Пиша тия неща защото знам че тук има много ценители на тази марка и по-конкретно на този модел, които наистина е рядьк. Знам че всяка неделя се сьбирате на О Шипка в люлин, но кажете от колко часа е срещата и ако сьм добре дошьл мога да доида с него. Незнам само за тази неделя дали ще мога защото колата в момента е в сервиз за отстраняване на дребни проблеми, затова и не сьм качил и снимки, но след 2-3 дена максимум ще ги качаСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар