Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

FIAT 1300 & 1500 моята някогашна мечта от 196x

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Жцера жидех един постар цожек околу 70 год карасе со многу добра наджоресна боя .....и у Скопйе се намират пожремено .Какжи деложи трсис ?да питам .

Коментар

Ето един http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...lsЦената е и висока и не чак толкова, зависи от състоянието и доколко има здрави ламарини в тази кола....

Коментар

Без да съм сигурен - не са ли доста от частите по ходова част и силово предаване взаимо-заменяеми с полската 125-ца?

Коментар

Tie написа:
          Без да съм сигурен - не са ли доста от частите по ходова част и силово предаване взаимо-заменяеми с полската 125-ца?
          Като изключим купето, всичко останало е еднакво с 125Р - ходова част, двигател, скоростна кутия, диференциал

Коментар

alexx написа:
            Здравейте колеги,някой продава ли части за фиат 1300 или 1500 може и цял.Поздрави!
            Зависи какво ти трябва, имаме всичко без части по купето, понеже стават от Полски 125 >>>> www.axm-auto.com

Коментар

Интересна обява на фиат 1300

http://www.carandclassic.com/car/C113502/ Интересното е че статуса на обявата е- продадена

Коментар

alexx написа:
                Здравейте колеги,някой продава ли части за фиат 1300 или 1500 може и цял.Поздрави!
                Ако е за 125 Р имам все още това онова Най-симпатичното от всичко е чисто нов /само 30 годишен/ неупотребяван километраж
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Не ми трябват много неща. Май за сега ми тябват двата предни леви прозореца.Резервни части има в Сърбия и май ще трябва да се разходя до там.Някой можели да даде линк на сръбското мобиле.Предварително Ви благодаря.Поздрави!
                  AUDI 1.8T 150hp;Fiat BRAVO 1.4 12v 82hp; Fiat 1300 1964 65hp

Коментар

Working...
                  X