Здравейте!Може ли някой да ми помогне, търся гумено уплътнение за преден стъкло на фиат бертоне x 1/9. В момента има старо, което е изгоряло от слънцето и поизгнило и майсторите ми предложиха да сложат силикон между стъклото и металната лайсна, но с оглед на това, че искам да го направя красиво този вариант ми е доста неприемлив....Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bertone X 1/9
Collapse
X
-
Здравейте, аз имах същия проблем с уплътнението. Решението зависи от това дали има декоративна лайсна на стъклото или не. Ако няма лайсна - кофти ! Варианта е да се търси оригинално в Е-бай. По принцип са производствао на Пирели и има вариант да се поръча на кангал. Срока на доставка е .... никойне знае !!!! може и година да отиде. при мен имаше декоративна лайсна. В този случай може да се ползва някакъв аналог или да се лепне със силикон. Номера е да се внимава като се сваля лайсната, защото усуче ли се - край, няма слагане после.lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана
Коментар
-
http://www.international-auto.com/може да се пробваш и при американците! Но ще е доста скъпо.lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар