Търся Х1/9,но не мога да намеря по обявите,моля ви ако забележите някой,бил той и в окаено състояние моля ви дайте ми координати къде се намира за да потърся сопсвеника му...Благодаря ви предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помогнете за Х1/9
Collapse
X
-
Re: Помогнете колеги..
Mitko написа:Selqatin написа:Търся Х1/9,но не мога да намеря по обявите,моля ви ако забележите някой,бил той и в окаено състояние моля ви дайте ми координати къде се намира за да потърся сопсвеника му...Благодаря ви предварително_______________________________________
0885261834
Коментар
-
Този модел нощува на "Графа",точно до пазарчето за плодове-от"Раковска" тръгваш в посока бул."В.Левски" и вървиш от лявата страна.То4но преди пазарчето има магазин "Бициани"и между него и пазарчето се обазува малък паркинг-ето там беше тази кола.Аз работех в Германос-а отсреща.Това обаче е информация за преди ве4е близо година,но можеш да провериш.Колата беше червена и доста запазена :DSKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
damianoff написа:Този модел нощува на "Графа",точно до пазарчето за плодове-от"Раковска" тръгваш в посока бул."В.Левски" и вървиш от лявата страна.То4но преди пазарчето има магазин "Бициани"и между него и пазарчето се обазува малък паркинг-ето там беше тази кола.Аз работех в Германос-а отсреща.Това обаче е информация за преди ве4е близо година,но можеш да провериш.Колата беше червена и доста запазена :D_______________________________________
0885261834
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар