Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Молба към някой колега с Фиат стило..

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Молба към някой колега с Фиат стило..

искам да помоля някой колега ако е удбно да снима пластмасовоте езиче на подлакътника това което влиза в долната част и закопчава по този начин ... моето е счупено от както съм купил колата и незнам какво представлява за да си го направя ще бъда много благодарен ако някой ми помогне защото много ме дразни как хлопа само ...

Снимките станаха много зле,но поне да добиеш представа.
    Прикачени файлове
    Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.

Коментар

Много ти благодаря

Коментар

сега идва реда на въпроса КАК ДА ГО НАПРАВЯ ))

Коментар

утре ще погледна моето и ще имаш отговор,няма как да не стане споко.
          Kара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.

Коментар

Вземаш едно тенеке и го огъваш по следния начин. После две рапидки и си готов.
            Прикачени файлове
            Stop giving directions, just say "Follow me."
            Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
            Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

На мен пък ми идва на ума да набиеш 2 малки видийки и около тях да изградиш въпросния елемент с един пластелин SunFix ... става като бетон.
              Fiat Stilo 115 h.p. 2004
              Глупаво е да правиш планове за целия си живот, след като не си господар дори на утрешния ден.

Коментар

ето това,грозно но стана супер ако иска колегата да му го подаря само си го хваща с 2 винтчета
                Прикачени файлове
                Kара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.

Коментар

Колега много ти благодаря за съдействието , но намерих и аз една ламаринка и я огънах тук - там и стана , много сам благодарен за помоща

Коментар

Working...
                  X