Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каране с изтекла книжка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ето какво ми казаха в 5-то РПУ /София/ миналата година. Книжката изтичаше в деня, в който отидох в РПУ-то за смяна. Там ми казаха, че от утре не мога да карам, защото книжката ми изтича. Добре де ама аз съм дошъл да си я сменя искам експресна. Да ама експресна има само в КАТ. Отивам в КАТ - София. Обяснявам какво са ми казали в РПУ-то и там ми кзават, че ще ми направят експресна книжка, ще си върна старата и ще ми издадат докумнет. Викам си чудесно с него ще мога да карам....да ама не. Документа представалявя една нищо и никаква бележчица, която удостоверява, че ще си сменяш книжката. На самия вход на КАТ, там дето се теглят номерчетата, обикновено седи униформен. Аз го попитах също, дали мога да карам и той ми отговори нещо от сорта на:Младеж ако те хванат с изтекла книжка или както е в твоя случай е почти равносилно на все едно, че нямаш книжка!
    FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

В София са доста добре с техниката и организацията и "обикновена" поръчка за какъвто и да е документ става за около 10 дни. Просто си следете документите и реагирайте навреме.
      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Working...
      X