Колеги, влизам през Тийм вюър да инсталирам една програма на племенничката за обработка на видео, но имам проблем с пач=а. Първо компютъра не искаше да го свали изобщо от торента. Викам добре, аз ще го сваля и го мятам през скайп, обаче или веднага го изтрива като го запаметя, или секунди след като го стартирам.На моя лаптоп проблеми няма. Спирах антивирусната, защити разни и пак същото. Цъках в startup програмите да не би там да стартира нещо и пак не става.Дайте некой акъл, моля.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лаптоп изтрива автоматично файл
Collapse
X
-
tranz.it
Изпращаш го с транзит http://tranzit.dir.bg/, сваля го когато може, влизаш с teamviewer и после... каквото - таковаВелосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
-
И аз така го мисля, но не виждам коя ще е тая програма. Възможно ли е антивирусната да го прави, при положение, че съм я деактивирал?Бях й сложил malwarebytes, сериозна програмка, но я ънинсталнах и пак нищо. Мисля да махна нацяло и антивирусната да пробвам.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
питане
Добре де, какво е това, което искаш да инсталираш и за какво се ползва? На твоя компютър върви ли?Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
-
Dilyan-Z написа:Имам въпрос встрани от темата на колегата,но е пак за комп.Защо от 4-5 дена при пускането на Фиат форума ми пищи аваста?На всяка една тема или страница ми излиза прозорец на аваст и казва,че е блокиран вирус някъде сиI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар