Маса народ пише,че кадрите са сменени,ама ти им вярвай.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дизел от седем бензиностанции кристализира само при минус 13
Collapse
X
-
https://www.dropbox.com/s/j6o0rmwce2...2021.33.03.mp4 временен линкСнощния репортаж - 47ма секунда.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
style34 написа:В късната емисия новини на Нова снощи си го даваха репортажа и термометъра също доста дълго го даваха на екрана, но бях далеч от телевизора и не видях какво показва. Едва ли ще е нещо различно де, въпросът е, че си го показваха, не са го изрязали.FIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Маса народ пише,че кадрите са сменени,ама ти им вярвай.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
И аз го гледах късния репортаж снощи, общо взето клипчетата бяха различни, просто след като се насраха явно са направили някакъв последен опит с бутилките в хладилника и са го натъкмили към крайния продукт, който излъчиха по телевизията, интересно защо не го пуснаха в емисията в 20:00 часа, ами много просто, явно тогава още не беше станал последния вариант на репортажаpunto HGT
Коментар
-
Прочетох темата и ме заинтригува тази история с температурата Клипът с цялото предаване си е на мястото в нова плей и не е пипан - температурата наистина е отчитана по скалата за фаренхайт Аз лично нямам вяра на този термометър за 1 лев ама тези журналисти верно се излагат ...Ето линк към клипа с цялото предаване: http://play.novatv.bg/play/344179?autostart=true
Коментар
-
revit_fan написа:Провокиран от вашите опити, довечера мисля да направя експеримент с домашна гроздова ракия/ 45 градуса/.На колко ли градуса ще замръзне?punto HGT
Коментар
-
ilkor написа:- температурата наистина е отчитана по скалата за фаренхайт Аз лично нямам вяра на този термометър за 1 лев ама тези журналисти верно се излагат ...Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар