Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

facebook група - ФИАТ купува продава

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

facebook група - ФИАТ купува продава

https://www.facebook.com/groups/415258335275861/ ето ви го линкчето. Странно е че дори рено и опел имат такава група. Колеги , ние изоставаме. 20% от колите по улиците са ФИАТ/Ланча/Алфа.С фейсбук комуникацията , става доста по-лесна.Честита нова година. Това беше подарък от мен за нас/вас.
    КОГА?

Не мисля, че това е някаква новина свързана с Фиат. Местя темата. Някаква реклама на Фейсбук ли правиш, не разбрах? В групата има ли линк към нашия форум? Освен това посоченият линк е безполезен, защото изисква регистрация в трети сайт и изобщо не става ясно какво всъщност искаш да ни кажеш, освен че има някаква група някъде за нещо, и че изоставаме с 20% от Опел. .

Коментар

Да и на мен ми направи впечатление, че vw примерно имат такава група. Разгледах я и общо взето някой неща се купуват/продават за минути.
      BMW E46 coupe
      Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

бмв купува продава е най силна. Защо и ние да нямаме ?Дори и баба ми има регистрация в фейсбук
        КОГА?

Коментар

ogi28b написа:
          Не мисля, че това е някаква новина свързана с Фиат. Местя темата. Някаква реклама на Фейсбук ли правиш, не разбрах? В групата има ли линк към нашия форум? Освен това посоченият линк е безполезен, защото изисква регистрация в трети сайт и изобщо не става ясно какво всъщност искаш да ни кажеш, освен че има някаква група някъде за нещо, и че изоставаме с 20% от Опел. .
          Оги, немисля че е правилно да нападаш така човека. Имал е желание да направи нещо за форума и го е направил. Ако нещо не е както трябва му го обясни как виждаш ти нещата, а не да го нападаш с въпроси. Поздрави!
          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
          Ex.Opel Astra

Коментар

Баба има фейс ама Оги няма, точка.Браво колега ! Може левче от всяка сделка да отива в касата на форума/сдружението или каквото е там
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
              Баба има фейс ама Оги няма, точка.Браво колега ! Може левче от всяка сделка да отива в касата на форума/сдружението или каквото е там
              И в края на годината, да се организира банкет от бюджета. :D
              Fiat Punto`04 1.2 60hp.
              Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
              ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

При наличие на форум за търговия, не виждам смисъл да се изместват нещата във фейсбук.

Коментар

Колкото повече,толкова повече е казал Мечо пух.Нека ги има и двете.
                  EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
                  EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
                  FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

Кой ще модерира там? Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                    00' Bravo 105 JTD

Коментар

за момента аз + един мой човек. Ако някой модератор тук , иска да модерира там - нека ми прати лично тук с фб профила му , за да го измодерирам модерирайки
                      КОГА?

Коментар

Ако някой модератор тук , иска да модерира там - нека ми прати лично тук с фб профила му , за да го измодерирам модерирайкиСцепи мрака направо.)))) :D
                        Kара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.

Коментар

call me - LAMBO / A.K.A светльо/
                          КОГА?

Коментар

Работата е там че в групата във Фейсбук може да пускат неща и хора, които нямат нищо общо с форума!! Или пък членовете на форума да разпродават по-бързо частите които имат. Абе чист альш-вериж.Така е по-добре отколкото да се изолираме само във форума. Въпреки че има повече рискове при покупко-продажба.
                            ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                            // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Екстра си е групата,само повече популярност и трябва.
                              Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Working...
                              X