https://www.facebook.com/groups/415258335275861/ ето ви го линкчето. Странно е че дори рено и опел имат такава група. Колеги , ние изоставаме. 20% от колите по улиците са ФИАТ/Ланча/Алфа.С фейсбук комуникацията , става доста по-лесна.Честита нова година. Това беше подарък от мен за нас/вас.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
facebook група - ФИАТ купува продава
Collapse
X
-
Не мисля, че това е някаква новина свързана с Фиат. Местя темата. Някаква реклама на Фейсбук ли правиш, не разбрах? В групата има ли линк към нашия форум? Освен това посоченият линк е безполезен, защото изисква регистрация в трети сайт и изобщо не става ясно какво всъщност искаш да ни кажеш, освен че има някаква група някъде за нещо, и че изоставаме с 20% от Опел. .
-
ogi28b написа:Не мисля, че това е някаква новина свързана с Фиат. Местя темата. Някаква реклама на Фейсбук ли правиш, не разбрах? В групата има ли линк към нашия форум? Освен това посоченият линк е безполезен, защото изисква регистрация в трети сайт и изобщо не става ясно какво всъщност искаш да ни кажеш, освен че има някаква група някъде за нещо, и че изоставаме с 20% от Опел. .Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
emzo написа:Баба има фейс ама Оги няма, точка.Браво колега ! Може левче от всяка сделка да отива в касата на форума/сдружението или каквото е тамFiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Работата е там че в групата във Фейсбук може да пускат неща и хора, които нямат нищо общо с форума!! Или пък членовете на форума да разпродават по-бързо частите които имат. Абе чист альш-вериж.Така е по-добре отколкото да се изолираме само във форума. Въпреки че има повече рискове при покупко-продажба.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар