Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с усилвател

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За да се ориентираш още по-добре: На снимката се виждат къде са - по-средата на самата снимка в дясно, между изходите за колоните, два прозрачни са.
    Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

абе колеги ... щом съм стигнал до там че да разглобя целия усилвател за да гледам за видима повреда .... явно не съм чак такъв идиот и първото нещо което съм проверил са въпросните 2 предпазителя които ми дъвкате 4 поста , и силовия предпазител дето е на кабела който идва от акумулатора(всички предпазители са здрави !!!) ..... мерил съм с волт метър дали има напрежения на захранващите клеми на усилвателя (и има и на двата плюсови проводника) .... та ... на въпроса от малко по горе .... няма студена спойка на клемите.... днес започнах да разкачам един по един транзисторите и да ги замервам ... но и при тях няма повреда .... което е пълна загадка за медицината .... какво стана при това окъсяване дето му направих .... в крайна сметка мисля да го закарам на някой който е по навътре с тази техника и да го погледне .... темата да се заключи ... няма да се справя !
      AUDI 1.8 20V TURBO
      ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

Working...
      X