Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нестандартна тема:Избор на домашно куче.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз имам заек. НО той е мъжки и обича само жената. Мен ме е хапал яко преди и сега пак се сили, голяма злоба е. :D
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
      И аз имам заек. НО той е мъжки и обича само жената. Мен ме е хапал яко преди и сега пак се сили, голяма злоба е. :D
      Ами прав си..злобнички са си Моите ръце винаги са в синини и следи от зъби( ама аз си я дразня и предизвиквам). Но към кабели не е посягала. Иначе мъжките са по спокойни. При момиченцата има едно "фалшива бременност" и тогава е непоносима..но това отминава за 2-3 дена. Бяхме взели от едни приятели тяхното ( мъжко) да го гледаме. Моята зайка се уби да му ляга и да си вдига опашкатахахахах
      ФИАТ- Пътят е само формалност
      ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
      -----------------------------------------------------
      FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Не ми трябват котки,зайци или други домашни любимци.Конкретно ми трябва куче,така съм преценил просто.Събота ще поразходя бретон шпаниолката малко да я вида,а приятел ме отказа от бигъла. Отворен съм и към други предложения де,от към кучешки породи естествено.
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Лабрадор?
          Alfa 159 SW 2.4 Ti
          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

gamma написа:
            Лабрадор?
            Харесвам ги принципно,но ми идва голямо.
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

Приятелю, от опит ти препоръчвам пудел. Мой познат отглеждаше преди години кучета за продажба и когато почина леля, търсих куче за вуйчо. По съвет на специалиста, взех от друг развъдник пудел и никога не сме съжалявали за избора. Това е най-интелигентното куче, не напразно се подвизава в цирка. Не е капризно към пространство, не е агресивно и е търпеливо към деца. Не линее сезонно, иска малко подстригване само, като не е нервно. Обичливи и привързани, добри компаньони. Потърси инфо в нета.
              Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Колега, бих препоръчала да разгледаш и прочетеш например този сайт http://www.lapichki.com/pets/porodi.php?pet=dog. Пише си особеностите на почти всички породи кучета, с какъв характер са, какви грижи изискват, колко живеят, от какви здравословни проблеми страдат и т.н. Личното ми мнение е, че избора на ловджийска порода е крайно неподходящ, тъй като тези кучета имат нужда от много разходки и обичат да позабягват от къщи. Също така, повечето от малките породи наистина са злобни, но пък разбира се има и изключения, но може би може да избереш нещо средно. Също така, ако не държиш на това кучето да се води породисто, също препоръчвам да вземеш куче от приют. Може да отидеш на място да си избереш куче. В Богров например всички кучета са с европейски паспорт, чип, ваксинирани, обезпаразитени и кастрирани. Там има и породисти кучета, но аз лично смятам, че непородистите кучета са доста умни и с нищо не са по-лоши от породистие, ако разбира се не държиш на порода Ето линк към кучетата за осиновяване в Богров, ако се интересуваш http://arsofia.com/bg/items/bogrov-dogs-bg/Успех, дано си намериш симпатичен приятел
                Fiat Bravo 1.6 16v `99г.
                Suzuki Vitara 2.0V6
                Ако не живееш на ръба, заемаш прекалено много място!

Коментар

кокер шпаньол = издълбана стена ( около 3-4 сантиметра в гипсовата шпакловка до бетон) , издъвкани обувки, един два мебела ръфани. Като се изведе откача, почва да лети като луд. Това го казвам за куче на около година и половиина е, доста шашаво. Знам и за друг кокер , който е доста злобничък и седи с наморник постоянно, дори когато ветеринарите му правят нещо се прави с упоика ...

Коментар

И така,мина се доста време,но вече мога да ви запозная с новия член на семейството,осиновен днес от приюта в Стара Загора,това е 5 годишния Бъди,бежавичко,игриво и много послушно за сега мопсче.Малко е слабичко и поради лошото хранене си сменя козината,но вече е в къщи,направихме стабилна разходка и стабилно ядене след това,изкъпан,накипрен с чисто новичка каишка,магнит за мацките.

Коментар

Честито, много да ви слуша. Е, мацките май само ще точат лиги - практика е приютите да кастрират, пропуснали ли са?
                      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Честито, живо и здраво да ти е. Мой приятел има такова, много мързеливо, винаги в стил "бутни ме да тръгна". Иначе са много кротки, агресия никаква, и към никой. Води се китайско бойно куче иначе . Обожава да го мачкаш. Е са малко е тъпичък, и оплакванията са единствено, че много хърка като спи . Като цяло са кротки сладури.
                        00' Bravo 105 JTD

Коментар

ele написа:
                          Честито, много да ви слуша. Е, мацките май само ще точат лиги - практика е приютите да кастрират, пропуснали ли са?
                          Принципно човека,който работи в приюта ми е познат и ми каза,че са го намерили сряда,бях му казъл,че търся куче и всъщност не знам кастрирано ли е или не,но мисля че,по-скоро не.Ако не е кастрирано,не мисля да го кастрирам за по-нататък.

Коментар

kostov написа:
                            В къщи имаме френски булдог от почти две години.Е такова добиче не съм виждал-повечето време спи,малко яде и не прави поразии.Много е умно и любвеобилно.Малко е-около 60 см дължина и 25-30 височина,с къс косъм,не се скуби.Жалко,че снимките,които имам са големи и не мога да ги кача.
                            Подкрепям мнението на колегата, много мило, любвеобвилно кученце, няма нужда от много разходки, игриво, обожава деца. Ехххх как искам едно да си вземаП.С. Имах пит булл, ами не е куче за вкъщи и на ден се е случвало и 7-10 км с колелото тои да тича и не се изморява. За по възратен човек или деца ПИТ БУЛ - НЕЕЕЕЕ. Ако е за сам човек без работа може иначе просто е по груб при игра с деца.
                            Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
                            Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
                            Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

Working...
                            X