Малко е странно във автофорум да пиша,ама вече 2-ри ден чета всичко по всякакви форуми за кучета и съм много объркан.Значи това което търся е сравнително малко куче (max 30-40-45 см. високо),което да е добродушно разбира се към деца и възрастни.Особенното е,че през пролетта и лятото ще бъде на вилата,като там постоянно ще има човек,но зимата ще е в апартамент.Та е важно да не прави много бели,щото четох че някои породи им е в страстта да си похапват обувки и диванчета. За момента,познат който работи в приют за кучета ми предлага Бретон Шпаниол - на 2 години,учено за лов,но не е работило.Та приемам всякакви насоки ... :PП.П Забравих да спомена,че е хубаво кучето да не е от онези дето искат много разходка,защото го взимам за баща ми,а той през деня си е на работа и няма как.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нестандартна тема:Избор на домашно куче.
Collapse
X
-
Нестандартна тема:Избор на домашно куче.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!Етикети: –
-
Re: Нестандартна тема:Избор на домашно куче.
Ако вдигнем летвата с 20-тина сантиметра получаваме това http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%...никални са .Bravo 1.9 Mjet/120
-
Re: Нестандартна тема:Избор на домашно куче.
Princo написа:П.П Забравих да спомена,че е хубаво кучето да не е от онези дето искат много разходка
Коментар
-
В къщи имаме френски булдог от почти две години.Е такова добиче не съм виждал-повечето време спи,малко яде и не прави поразии.Много е умно и любвеобилно.Малко е-около 60 см дължина и 25-30 височина,с къс косъм,не се скуби.Жалко,че снимките,които имам са големи и не мога да ги кача.PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
-
Приятел има мини йоркширски териер. Няма по--сладко и добродушно куче. Зимата почти не го извежда, никога не би наранило никого.Минус е високата цена - около 900--1000 лева в зоо магазините, той го взе от Пловдив за 600.Много е игриво. Има коса, а не козина и не става всичко в косми.Освен това е магнит за мацки.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Наистина доста от по-дребните кученца лаят околните Ловджия не е за апартамент, имаме си един такъв и е доста енергичен. Също върху джак ръсел териера и бийгъла имам наблюдения, че си искат разходка, доста са енергични, че чак малко откачени Но са си красавци. Ако искаш вярвай, но в този сайт за всяка порода , върху която имам наблюдения, писаното отговаря http://www.lapichki.com/pets/porodi.php?pet=dogFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Благодаря на всички за отговорите.Голямо куче не искам.Търси се мъник.Причините са,че не искам зимата да затварям голямо куче в апартамента,а най-голямата причина е,че кучето ще го гледа и дядо ми,а той вече е слаб и едно голямо куче ще го повлече и събори ... Сега ще прочета този сайт и най-вече за кокер шпаниола,иначе това куче,просто ми го предложиха като вариант,тея дни щях да ходя да го гледам,на думи е спокойно и си играе със всички,но само на думи ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар