И по възможност избягвайте купуването на "по скъпи" неща от горепосочения магазин
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на фотоапарат.
Collapse
X
-
style34 написа:ruNNer написа:Погледни Никон L820 или P510 ако ти се разделя с повече пари. Аз си бях заплюл Л820 , че беше на примосия за 330 в технополис ама от цяла България само в бургаските магазини го нямаше още от самото начало.Както беше казал един приятел , жените вече като се съберат си мерят на коя и е по-голям ...... фотоапаратаBrava 1.6 ELX
Коментар
-
xaerial написа:Ееее, д70 много дърт бре Иначе е желязна машинка, имах такъв (само че 70s версията) до преди 4г - носи много на всякакъв тормоз, тялото е с мотор (което е хубаво, някои от яките никонски обективи са без мотори и на телата от ниския клас са неизползваеми), ергономичен е. Но ако ще е нещо толкова вехто - като че ли д50 ще е по-удобен за дама, а и би трябвало да е на някаква смешна цена употребяван.А безогледалките не са чак толкова скъпи - изпадат разни за около 400лв в базара на ФФ. Предвид пълноценните настройки, голям избор от обективи с разните адаптери, бърз софтуер - според мен са най-добрия избор за човек непрофесионалист с по-сериозни намерения.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар