Жената отдавна ме врънка,че иска да снима с т.н. по хубав апарат.Въпроса е дали де се взима т.н. турбо сапунерка или DSLR нисък клас.Няма да е начало за нещо професионално,по-коро нещо като хоби и чесане на краста.Четох във фото форума,ама там нищо не можеш да отсееш,всякакви раЗбирачи,дето викат щом не е нещо гранде-не става.Набелязал съм 2 машинки,от т.н. турбосапунерки:http://www.dpreview.com/products/fuj...jifilm_hs30exrhttp://www.dpreview.com/products/can...s/canon_sx50hsП.С.Очаквам вашите предложения,като марки като Сони например няма смисъл.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на фотоапарат.
Collapse
X
-
За жалост не помня в кой форум (фотографски), когато купувах, имаше една таблица със сумите (до 300,до 400,до 500 и т.н.) и отдолу най-доброто, което можеш да вземеш.По нея се ориентирах много бързо и стегнато, не че и тук няма фотографи (професионалисти), но все пак.П.С.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...r=asc&start=90"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
-
tyson написа:За жалост не помня в кой форум (фотографски), когато купувах, имаше една таблица със сумите (до 300,до 400,до 500 и т.н.) и отдолу най-доброто, което можеш да вземеш.По нея се ориентирах много бързо и стегнато, не че и тук няма фотографи (професионалисти), но все пак.П.С.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...r=asc&start=90Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Mury написа:xaerial написа:Щом сте опрели до "по-добър апарат" - разгледайте mirrorless камеритеAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Ееее, д70 много дърт бре Иначе е желязна машинка, имах такъв (само че 70s версията) до преди 4г - носи много на всякакъв тормоз, тялото е с мотор (което е хубаво, някои от яките никонски обективи са без мотори и на телата от ниския клас са неизползваеми), ергономичен е. Но ако ще е нещо толкова вехто - като че ли д50 ще е по-удобен за дама, а и би трябвало да е на някаква смешна цена употребяван.А безогледалките не са чак толкова скъпи - изпадат разни за около 400лв в базара на ФФ. Предвид пълноценните настройки, голям избор от обективи с разните адаптери, бърз софтуер - според мен са най-добрия избор за човек непрофесионалист с по-сериозни намерения.
Коментар
-
xaerial написа:Ееее, д70 много дърт бре Иначе е желязна машинка, имах такъв (само че 70s версията) до преди 4г - носи много на всякакъв тормоз, тялото е с мотор (което е хубаво, някои от яките никонски обективи са без мотори и на телата от ниския клас са неизползваеми), ергономичен е. Но ако ще е нещо толкова вехто - като че ли д50 ще е по-удобен за дама, а и би трябвало да е на някаква смешна цена употребяван.А безогледалките не са чак толкова скъпи - изпадат разни за около 400лв в базара на ФФ. Предвид пълноценните настройки, голям избор от обективи с разните адаптери, бърз софтуер - според мен са най-добрия избор за човек непрофесионалист с по-сериозни намерения.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Аз подарих на жена ми за коледа Samsung NX 1000. Почти не съм го пробвал, че нямаше време, но от няколкото снимки направени вкъщи на кофти светлина останах впечатлен... WiFi-то му е страхотна екстра, а гледам че има и доста обективи за него. Верно от USA го поръчах и ми се върза на много добра цена.Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Погледни Никон L820 или P510 ако ти се разделя с повече пари. Аз си бях заплюл Л820 , че беше на примосия за 330 в технополис ама от цяла България само в бургаските магазини го нямаше още от самото начало.Както беше казал един приятел , жените вече като се съберат си мерят на коя и е по-голям ...... фотоапаратаBrava 1.6 ELX
Коментар
-
ruNNer написа:Погледни Никон L820 или P510 ако ти се разделя с повече пари. Аз си бях заплюл Л820 , че беше на примосия за 330 в технополис ама от цяла България само в бургаските магазини го нямаше още от самото начало.Както беше казал един приятел , жените вече като се съберат си мерят на коя и е по-голям ...... фотоапаратаThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар