Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

HTC One реплика или оригинал

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

HTC One реплика или оригинал

ако някой може да ми помогне как да определя дали този телефон е оригинален, ще съм много благодарен. Проверих в ИМЕЙ.инфо и излиза ХТС Уан, някакви други съвети? Какво да гледам и проверявам? Благодаря предверително
    Прикачени файлове
    Браво 1.6 16в 97г. (ZFA18200006050747)

Камерата и процесора повечето пъти не са това за което са казани - снимай и виж как е снимката.или ако можеш вържи се към нета и си свали някое тежко приложение и виж дали ще тръгне и как върви.Другото - сглобката ,ала бала - то на пластмасовите самсунги си личи - та на по изпипаните хтц-та да не проличи.За приложение - виж някой бенчмарк и ако изкара около точките дето ги дават на това хтц - значи не е реплика.
    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Има програмки, които изкарват цялата информация за телефона - екран, камера, процесор, памет и т.н. Свали една и гледай.
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Инсталирай това:https://play.google.com/store/apps/d...tester&hl=bgИ виж какво казва.
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Като собственик на HTC One мога със сигурност да кажа, че зарядното според мен не е оригиналното иначе телефона ми изглежда ОК.
          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

а има ли някакви кодове "звезда диез...." с които да проверя какъв е процесора и някакви други системни информации
            Браво 1.6 16в 97г. (ZFA18200006050747)

Коментар

В Settings - About - Hardware Information... но поне при мен след ъпдейта до Андроид 4.3 това меню изчезна. Пусни му теста за който ти каза Yavor.
              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Репликите обикновено са с процесори на Медиатек, а това НТС доколкото знам е с Krait 300. А и не са много реплики, чийто екран е с разделителна способност 1080 x 1920.
                Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

Working...
                X