Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Малко помощ за фотоАпарат

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Малко помощ за фотоАпарат

Проблема е следния както си снима въпросния фотоапарат и изписа картата е заключена,и от тогава не иска да снима зареди заключената карта.Ровя се из менюто но не намирам такава опция за отключване,да спомена че и на картата палчето заключена/отключена местя но и тогава не иска да снима изписва карта памет заключена.Имам 3 фотоапарата със три карти единия е Практика със карта практика 1 гб,другия е Сони със карта сони 2 гб а този който не иска да снима зареди заключената карта е Канон IXUS 117 HS със карта Extreme 8 gb.Местя картата на другите и там няма проблеми снимат си,на въпросния слагам друга карта пак същото.Идея как да го накарам да тръгне??? :D

Махане на батерия? Евентуално ъпдейт на фърмуеър?
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Има вариант да не му харесва картата...Пробвай на проблемния фотоапарат с друга карта.
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
        Има вариант да не му харесва картата...Пробвай на проблемния фотоапарат с друга карта.
        Пробвах и със другите 2 карти,но не става пак си изписва карта заключена.А на другите два няма проблеми работят си без проблем.Нито една от картите не е пълна имат си доста свободно място,там е въпроса че както си снимах и се появи този проблем.Явно ще се носи на ремонт.

Коментар

Т.е. апарата може да чете какво има записано на картата, но не може да пише по нея?

Коментар

xaerial написа:
            Т.е. апарата може да чете какво има записано на картата, но не може да пише по нея?
            Да снимките може да ги разглеждаш но поискаш ли да снимаш и изписва карта памет заключена и не прави снимка.

Коментар

Абсолютно същия проблем го имам и аз. Наскоро се прояви и с каквато и да е карта не ще. Дори такива на които няма заклчючване!Апарата е Cannon Powershot A560.
              ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
              // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

xctr написа:
                Абсолютно същия проблем го имам и аз. Наскоро се прояви и с каквато и да е карта не ще. Дори такива на които няма заклчючване!Апарата е Cannon Powershot A560.
                Атакаааа и моя дето прави стойки и не иска да бачка е Канон IXUS 117 HS значи никакъв Канон повече.След нова година ще го закарам на ремонт и ще ти кажа от какво може да е.А ти ако го оправиш преди мен драсни два реда как става.

Коментар

Пробвай да направиш формат на празна карта. Понякога карта форматирана от друго устройство не се харесва.
                  Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                  Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                  ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Щом чете от картата, не е във файловата система проблема според мен ... Ресет/ъпдейт на firmware и почистване на контактите на картата и в апарата пробвай. И формат на самата карта в апарата, не през четец.

Коментар

А пробва ли да бутнеш щифтечто дето е на самата карта в другата посока!?
                      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
                        А пробва ли да бутнеш щифтечто дето е на самата карта в другата посока!?
                        Пробвано многократно,резултата същия не иска да работи.

Коментар

Формата е сив при мен, т.е. не може да се направи. Пак повтарям проблема е явен даже когато няма заклчючване на картата!Предполагам така е и при колегата.
                          ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                          // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Какво стана, има ли развитие проблема? Ще ми бъде интересно да разбера какъв е бил всъщност ...

Коментар

Не ми остава време да го закарам да го видят,все забравям имам още два и затова не остава време за него.

Коментар

Working...
                              X