Проблема е следния както си снима въпросния фотоапарат и изписа картата е заключена,и от тогава не иска да снима зареди заключената карта.Ровя се из менюто но не намирам такава опция за отключване,да спомена че и на картата палчето заключена/отключена местя но и тогава не иска да снима изписва карта памет заключена.Имам 3 фотоапарата със три карти единия е Практика със карта практика 1 гб,другия е Сони със карта сони 2 гб а този който не иска да снима зареди заключената карта е Канон IXUS 117 HS със карта Extreme 8 gb.Местя картата на другите и там няма проблеми снимат си,на въпросния слагам друга карта пак същото.Идея как да го накарам да тръгне??? :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко помощ за фотоАпарат
Collapse
X
-
Yavor написа:Има вариант да не му харесва картата...Пробвай на проблемния фотоапарат с друга карта.
Коментар
-
Абсолютно същия проблем го имам и аз. Наскоро се прояви и с каквато и да е карта не ще. Дори такива на които няма заклчючване!Апарата е Cannon Powershot A560.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
xctr написа:Абсолютно същия проблем го имам и аз. Наскоро се прояви и с каквато и да е карта не ще. Дори такива на които няма заклчючване!Апарата е Cannon Powershot A560.
Коментар
-
Формата е сив при мен, т.е. не може да се направи. Пак повтарям проблема е явен даже когато няма заклчючване на картата!Предполагам така е и при колегата.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар