Здравейте колеги!Колата е в района на гр. Търговище - Котел, моля накой ако е виждал въпросния авомобил да ми пише лично!!! Колата беше дадена на човек да я стопанисва и управлява с пълномощно като трябваше да бъде прехвърлена и доплатени пари за колата. Човекът се покри, веднъж си смени телефона, издирих му новия телефон, говорихме , но пак без резултат, останах да си чакам. Днес получих писмо от гаранционния фонд, че колата няма платена застраховка. Преди да съм я обявил за откадната реших да пиша тук. Моле спестете си укорите за това как не се прави така и т.н.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Издирвам автомобил
Collapse
X
-
van_dal написа:Emo91 написа:A Обявил ли си я за открадната ?Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Да бе, да...
Emo91 написа:Ако имаш имената и адреса на купувача, подай жалба.Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
-
Emo91 написа:A Обявил ли си я за открадната ?Fiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
Suzuki GSX 1100 E 1985 г.
Коментар
-
Ситуацията е по-заплетена, не мога да я обявя за обсебена, защото той има пълномощно. Трябва първо да му пратя нотариална покана с която да го известя, че му прекратявам пълномощното. Ако нотариуса го намери става лесно. Другата ми законна опция е да го съдя, че не изпълнява задълженията с които съм го упълномощил .--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Бе дано откриеш колата или купувача,че всичко останало е свързано с държавни служители,а там е една...Няма ли начин да му се прекрати пълномощното,по някакъв начин да се обяви за невалидно,без да е задължително да бъде открит лично? Иначе за сам си знаеш,че има и не много законосъобразни методи и честно казано,щом ситуацията е стигнала дотук,май този сам си е заслужил ударите под кръстаex.Мареа ТД100
Коментар
-
Хепи енд,лично разрешен. Отидох на място на адреса по лична карта вчера и със съдействието на селската кръчма колата беше намерена, свалих си номерата,остава да си я бракувам. Нотариалната покана щеше да ми излезе към100лв. А нотариуса търси на посочен от мен адрес, просто в случая намаше смисъл.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:Хепи енд,лично разрешен. Отидох на място на адреса по лична карта вчера и със съдействието на селската кръчма колата беше намерена, свалих си номерата,остава да си я бракувам. Нотариалната покана щеше да ми излезе към100лв. А нотариуса търси на посочен от мен адрес, просто в случая намаше смисъл.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар