Готово, взех си колата преди два часа - всичко е наред, климатика работи и изстудява много добре. Сменен е радиатора на климатика, този малкия зад бронята, който е монтиран пред основния радиатор на двигателя. Спукването е резултат от външна намеса - камъче, пръчка или нещо друго, през което колата е минала и е отхвърлила от пътната настилка към радиатора. Даже имам някакви съмнения и май се досещам, какво и кога е станало, но няма как да съм сигурен Важното е, че всичко е наред
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на "GrandePunto"?!
Collapse
X
-
Изчетох тази тема (цялата) и още 2-3 по-въпроса. Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Та кажете (собствениците) Гранде Пунтото радва ли ви, или ако днеска трябваше да го купите бихте предпочели друго?Дизайна определено е страшен, пък и 1.4 T-jet звучи прилично.Гледам на сайта на фиат, че 1.4 T-jet DYNAMIC го дават за 27 000 лв. Има ли отзиви за тоз мотор или е прекалено нов още?п.п. а на тази чудна темичка май не и е мястото в новини раздела ...Audi A4 Avant 1.8T
Коментар
-
На мен много ми харесва, с една дума бих казал, че съм влюбен в колата си по всички параграфи, НО ако трябваше сега да избирам, дали да го купя - НЕ!!!Бих се напънал за "Браво" при всички положения Да не говорим, че вече и "147" е на цена 35’000лв., а тя определено ми харесва много във вариант с три врати, черна или червена, с бежов кожен салон и 17" джанти Конкретно за T-Jet ще е най-добре да прочетеш по чужди сайтове, че в България е малко кът информацията за него, дори и при вносителя И ако ми позволиш да разгърна малко въобръжение, директно ще ти кажа да си изтеглиш един потребителски кредит и да си купиш употребявана кола на по-малко от една година, за да имаш пак гаранция, но да не загубиш сума пари, да не се занимаваш със сервиза на вносителя и да доживееш дълбоки старини
Коментар
-
Явор Митев
Kuku написа:..........директно ще ти кажа да си изтеглиш един потребителски кредит и да си купиш употребявана кола на по-малко от една година, за да имаш пак гаранция, но да не загубиш сума пари, да не се занимаваш със сервиза на вносителя и да доживееш дълбоки старини ....
Коментар
-
Cherepaha написа:Иначе убаво ли е автомобилчето? Как е пластмасора вътре?П.П. Много се захласвате по Бравото гледам.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Колко е гаранцията? 2 години ли е само, както чета в листата им? Гледам на http://www.fiat.co.uk/, че англичаните дават 5 години.Nino написа:Cherepaha написа:Иначе убаво ли е автомобилчето? Как е пластмасора вътре?П.П. Много се захласвате по Бравото гледам.Audi A4 Avant 1.8T
Коментар
-
Живота ме тласка към "Шкода"Мани майтапа, ама май има нещо вярно.... дано това да няма злата участ на предишнотоFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Първите бройки на Грандепунтото бяха с фабричен дефект в окачването. Тези които тропаха бяха фирмено обслужени и им бяха сменени рейките. Друг проблем на този автомобил са задните врати. Повреждат им се бравите и отварянето става със специален чалъм или със смяна бравите. Под двигателя има една ламаринена шина, която непрекънато се деформира поради ниското си разположение и тенекиеният си характер. Подкалниците са пласмасови и трябва непрекъснато да бъдат притягани. Най-разочарован бях при карането на 2-3 Грандепунтовеца от динамиката на двигателя. Никакво сравнение с ускорението, което прави обикновеното Пунто след 2000-та година, каквото карах до скоро. Въпреки това, миля, че този автомобил има своя собствена физиономия за разлика от много приличащи един на друг автомобили от този клас. С изключение на дупето му, разбира се, което е компилация на Форд Фокус Комфортният интериор и добър дизаин на една сравнително добра цена компенсират някои от недостатъците му.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар