Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка на "GrandePunto"?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами, колега, аз не съм го купувал толкова дълго, просто си направих проучване и изчаках удобен момент, без да съм на зор, без да бързам - с тази продажба вносителите се справиха повече от перфектно - от деня, в който избрах колата, докато я подкарам към ИТАЛФЕСТ, минаха точно 72 часа, за поръчка, за одобрение, за плащания, за регистрация... всичко за три дни Ходих за климатика миналата седмица - бил празен, напълниха го с фреон и сложиха във фреона "агент" за да покаже, ако има пробив в системата и след 3-4 седмици трябва да ходя на "контролен преглед" Естествено, не мога да кажа, че съм доволен от обслужването - от влизането ми в сервиза, до благополучното ми излизане от сервиза, изминаха грубо три часа, като през един от тези три часа монтьорите ходиха да обядват, а според приемчика, климатичната система на колата ми трябвало да се вакумира минимум един час и за това използвали времето да хапнат Все тая, за профилактика съм решил да ходя в Гърция, поне знам за какво го правя

Коментар

не може кола на няколко месеца да няма фреонтрябва да има течАИ пак са се представили на "ниво"
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Може да не е имало никога, още от завода На мен не ми се е налагало да включвам климатик никога и за това не съм разбрал по-рано

Коментар

....а аз вече трета смяна на консумативи очаквам някъде края на другият месец, а все още не ми е сменян филтъра на климатика - нямат. Сериозно. Адски разочарован съм от поддръжката от страна на АИ, за това вече твърдо и непоколеблимо - Христо в Ямбол и това е. Минавам балкана от към Айтос и друм към Ямбол, щото само на този човек имам доверие.Но лееееееко гузен си признавам, че ако знаех на какво ниво ще е поддръжката от страна на дилъра, нямаше да взема ФИАТ. Единствената ми утеха е уникалните визия и возия, към това и уникален разход на колата...

Коментар

ако от завода е нямало фреон - адски пропуска за Линеата - това направо не е за вярванепосле нямали продажби, ми няма да иматв Италия май не знаят какво става тук

Коментар

Уйкендът бях в Сицилия и искам да ви кажа, че беше пълно с новите Фиат 500, Гранде Пунто и новото Браво.Не видях нито една Линеа хем бях за 3 дни и постоянно по пътищата. Даже и Стило не видях.Мареа и Брава бяха много кът.

Коментар

doofiat написа:
                Уйкендът бях в Сицилия и искам да ви кажа, че беше пълно с новите Фиат 500, Гранде Пунто и новото Браво.Не видях нито една Линеа хем бях за 3 дни и постоянно по пътищата. Даже и Стило не видях.Мареа и Брава бяха много кът.
                ...ам да не са луди, да карат без филтър на климатика, за туй не си видял....

Коментар

Фичка му лелина, пак неам климатик, бааахти скапаната кочина....

Коментар

Колата се е просто трепач! 1.3 MultiJet 75 коня - неочаквано добро поведение на автомобила за толкова малък дизел. Опъва много сериозно при старт /а и на дълъг път/, но с уговорката, че трябва да си в турбо оборотите. Dynamic версията е накичена проиводствено с достатъчно на брой екстри, като най-впечатляващата за мен е системата "дуал драйв"-воланът просто пасва на всякакъв тип каране и така разглезва, че качването в последствие на друг автомобил /пък бил той и с хидравлика/ си е пълна мъка. Надмина многократно очакванията ми!

Коментар

Е колега много хубава бе,направо ви завиждам с тия автомобили
                      Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Честито ми спукано радиаторче на климатика.... фабрично Без да съм запознат, си мисля, че това същото радиаторче се сменя през таблото и ако са ми откачили таблото за да го сменят, когато си взема колата пластмасите ще ми изнасят концертни изпълнения в три действия, ще ми късат нервите и пак ще трябва да ходя в сервиза, за да ми оправят скрибуцанията в купето и стааа дълга и широка Човек и нова кола да си купи, се същия к*р!!!

Коментар

Кики, не ти върви с тези Пунтота

Коментар

Живота ме тласка към "Шкода" Мани майтапа, ама май има нещо вярно.... дано това да няма злата участ на предишното

Коментар

Kuku написа:
                              Мани майтапа, ама май има нещо вярно.... дано това да няма злата участ на предишното
                              e, това с грандето са дребни работи все пак...макар и много дразнещи

Коментар

Дано да са само те

Коментар

Working...
                                X