Ами, колега, аз не съм го купувал толкова дълго, просто си направих проучване и изчаках удобен момент, без да съм на зор, без да бързам - с тази продажба вносителите се справиха повече от перфектно - от деня, в който избрах колата, докато я подкарам към ИТАЛФЕСТ, минаха точно 72 часа, за поръчка, за одобрение, за плащания, за регистрация... всичко за три дни Ходих за климатика миналата седмица - бил празен, напълниха го с фреон и сложиха във фреона "агент" за да покаже, ако има пробив в системата и след 3-4 седмици трябва да ходя на "контролен преглед" Естествено, не мога да кажа, че съм доволен от обслужването - от влизането ми в сервиза, до благополучното ми излизане от сервиза, изминаха грубо три часа, като през един от тези три часа монтьорите ходиха да обядват, а според приемчика, климатичната система на колата ми трябвало да се вакумира минимум един час и за това използвали времето да хапнат Все тая, за профилактика съм решил да ходя в Гърция, поне знам за какво го правя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на "GrandePunto"?!
Collapse
X
-
Явор Митев
....а аз вече трета смяна на консумативи очаквам някъде края на другият месец, а все още не ми е сменян филтъра на климатика - нямат. Сериозно. Адски разочарован съм от поддръжката от страна на АИ, за това вече твърдо и непоколеблимо - Христо в Ямбол и това е. Минавам балкана от към Айтос и друм към Ямбол, щото само на този човек имам доверие.Но лееееееко гузен си признавам, че ако знаех на какво ниво ще е поддръжката от страна на дилъра, нямаше да взема ФИАТ. Единствената ми утеха е уникалните визия и возия, към това и уникален разход на колата...
Коментар
-
Явор Митев
doofiat написа:Уйкендът бях в Сицилия и искам да ви кажа, че беше пълно с новите Фиат 500, Гранде Пунто и новото Браво.Не видях нито една Линеа хем бях за 3 дни и постоянно по пътищата. Даже и Стило не видях.Мареа и Брава бяха много кът.
Коментар
-
Колата се е просто трепач! 1.3 MultiJet 75 коня - неочаквано добро поведение на автомобила за толкова малък дизел. Опъва много сериозно при старт /а и на дълъг път/, но с уговорката, че трябва да си в турбо оборотите. Dynamic версията е накичена проиводствено с достатъчно на брой екстри, като най-впечатляващата за мен е системата "дуал драйв"-воланът просто пасва на всякакъв тип каране и така разглезва, че качването в последствие на друг автомобил /пък бил той и с хидравлика/ си е пълна мъка. Надмина многократно очакванията ми!
Коментар
-
Честито ми спукано радиаторче на климатика.... фабрично Без да съм запознат, си мисля, че това същото радиаторче се сменя през таблото и ако са ми откачили таблото за да го сменят, когато си взема колата пластмасите ще ми изнасят концертни изпълнения в три действия, ще ми късат нервите и пак ще трябва да ходя в сервиза, за да ми оправят скрибуцанията в купето и стааа дълга и широка Човек и нова кола да си купи, се същия к*р!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар