Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на "GrandePunto"?!
Collapse
X
-
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
-
kuku, надявам се да е нещо дребно. Прочетох ти вчера мнението и днеска цял ден карах без радио в изследване дали при мен няма да се чуе нещо, . Минал съм днеска 200 км в София и нищо, освен че ми скърца вратата при отваряне. Утре ще се занимая с този "проблем", ако остане време. Вече 10 000км за година и 1 месец.Странното е че за тия 200 км разхода ми падна с литър, а средната скорост се вдигна на 40 от 29 км/ч.Като минеш сервиза утре пиши какво е станало. И мисли позитивно ! Със сигурност нещо дребно се е разхлабило
Коментар
-
Мисля, че на всички е ясно, какво стана днес в сервиза - едно голямо нищо На задна дясна врата ми прибраха заключвалката по-навътре, уж да уплътни по-добре затварянето на вратата и да спре тропането - защо си помислиха, че тропането идва от затварянето, така и не разбрах Тропане от отсека на багажника не се чувало докато се возили приемчиците За ремонтиране на звънтенето под волана казаха, че трябва да се разглоби цялото табло и след разглабянето на таблото и сглобяването обратно, можело да излезнат още три нови потропвания, затова да не рискувам с ремонт Според единия от приемчиците, ако това била неговата кола, нямало да ремонтира подбоно нищожно звънтене, защото било пренебрежимо слабо И наистина е такова, но аз като знам, че го има и направо ми бърка в г... Общо взето си постоях близо два часа в сервиза и си тръгнах, както си бях отишъл
Коментар
-
Kuku написа:Още няма 1500км. В неделя ще се опитам да дойда на срещата и ще повозя няколко човека, да чуете и вие, да кажете аз ли преувеличавам и се вманиачавам, или наистина си е калпава работатаBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Нареди се на опашкатаFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
Колеги, днес установих, че не ми работи климатика Натискам копчето, компресора се включва, чуват се разни звуци.... студено няма.... в движение, на място, затворен кръг, отворен кръг, на стъклото, на краката.... няма студено До сега не ми се е налагало да го пускам в жега и за това не съм установил по-рано, че не работи Тази седмица ще ходя до сервиза и ще пиша, какво е станало
Коментар
-
След като изчетох цялата тема ми дойде една идея. Защо не издадеш книга на тема "Как си купих нова кола" или "Патилата на един фиат маняк" или нещо от сорта. То твоето е цяла одисея бе брат, да отидеш с парите си и да те юркат като негър в гето, е** ти търгашите. Само АИ ли е дилър на ФИАТ в БГ не знам, но ако го беше поръчал директно от Италия сигурно щеше да дойде по-бързо.Думичките! :DМодераторски екип на fiat-bg.orgFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар