Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка на "GrandePunto"?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kuku написа:
    Записах си час за четвъртък да я преслушат в сервиза Сигурен съм, че ще ми кажат "нищо не може да се направи"
    Колата е прекрасна Kuku, и аз съм като теб... много се дразня от шумове в колата, дори и от най-малките. Поради тази причина един ден се нервирах и свалих всички видове щипки от корите на вратите на Алфата и ги хвърлих, залепих и уплътних и докато не изгоних "щурчетата" не мирясах.... Именно, защото съм като теб и мразя да ми тропа нещо в колата избрах да си купя Купе, защото там, смея да го твърдя, материалите се най-качествените слагани някога във Фиат, пластмасата е избегната до минимум, наблегнато е на кожата и качеството Изненадан съм, че тропа интериора на Грандето, всъщност вътрешно съм го очаквал, но все си мисля, че като нова кола не трябва да е така...... Може би окачването е малко по-твърдо от на Авео Линеата и затова да се усеща толкова (не съм запознат), т.е не се усеща - ти го усещаш и аз например, защото сме вманячени.... Все пак ако чуеш, че нещо тропа усили Музиката на МАX.... и вече не тропа..
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

kuku, надявам се да е нещо дребно. Прочетох ти вчера мнението и днеска цял ден карах без радио в изследване дали при мен няма да се чуе нещо, . Минал съм днеска 200 км в София и нищо, освен че ми скърца вратата при отваряне. Утре ще се занимая с този "проблем", ако остане време. Вече 10 000км за година и 1 месец.Странното е че за тия 200 км разхода ми падна с литър, а средната скорост се вдигна на 40 от 29 км/ч.Като минеш сервиза утре пиши какво е станало. И мисли позитивно ! Със сигурност нещо дребно се е разхлабило

Коментар

Мисля, че на всички е ясно, какво стана днес в сервиза - едно голямо нищо На задна дясна врата ми прибраха заключвалката по-навътре, уж да уплътни по-добре затварянето на вратата и да спре тропането - защо си помислиха, че тропането идва от затварянето, така и не разбрах Тропане от отсека на багажника не се чувало докато се возили приемчиците За ремонтиране на звънтенето под волана казаха, че трябва да се разглоби цялото табло и след разглабянето на таблото и сглобяването обратно, можело да излезнат още три нови потропвания, затова да не рискувам с ремонт Според единия от приемчиците, ако това била неговата кола, нямало да ремонтира подбоно нищожно звънтене, защото било пренебрежимо слабо И наистина е такова, но аз като знам, че го има и направо ми бърка в г... Общо взето си постоях близо два часа в сервиза и си тръгнах, както си бях отишъл

Коментар

Тц тц тц, какви думи биха ви чули ушите по адрес на един представител, ако аз бях в тази ситуация А представител ли е това?! 2 часа имитиране на дейност А как няма да ти бърка в д-то бре, колега, след като имаш кола на 2000-3000 км и започва да дрънка още от сега

Коментар

Още няма 1500км. В неделя ще се опитам да дойда на срещата и ще повозя няколко човека, да чуете и вие, да кажете аз ли преувеличавам и се вманиачавам, или наистина си е калпава работата

Коментар

Kuku написа:
              Още няма 1500км. В неделя ще се опитам да дойда на срещата и ще повозя няколко човека, да чуете и вие, да кажете аз ли преувеличавам и се вманиачавам, или наистина си е калпава работата
              Аз съм желаещ за возене
              BMW E90 320D
              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Нареди се на опашката
                Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

FIRE 8V написа:
                  Нареди се на опашката
                  Нареждам се 1-ви...
                  BMW E90 320D
                  ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                  ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Спокойно, ще се возите и двамата Освен това има и две опашки - познайте втората за какво е

Коментар

Abarth?
                      "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
                      (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Чудих се, с какво да се изфукам, чудих се.... и се сетих, че имам нови джанти
                        Прикачени файлове

Коментар

Е да беше дошъл да се изфукаш на срещата в Арбанаси! Yellow_Flash_Colorz_PDT_25 (и да почерпиш! Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 )Много му тичат! Честито!
                          ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Имах огромно желание и за малко щях да дойда, но просто до края на Март съм закован в офиса, покрай годишното приключване Иначе с триста зора монтирах джантите още в петък, за да съм готов за пътуването, но уви...

Коментар

Колеги, днес установих, че не ми работи климатика Натискам копчето, компресора се включва, чуват се разни звуци.... студено няма.... в движение, на място, затворен кръг, отворен кръг, на стъклото, на краката.... няма студено До сега не ми се е налагало да го пускам в жега и за това не съм установил по-рано, че не работи Тази седмица ще ходя до сервиза и ще пиша, какво е станало

Коментар

След като изчетох цялата тема ми дойде една идея. Защо не издадеш книга на тема "Как си купих нова кола" или "Патилата на един фиат маняк" или нещо от сорта. То твоето е цяла одисея бе брат, да отидеш с парите си и да те юркат като негър в гето, е** ти търгашите. Само АИ ли е дилър на ФИАТ в БГ не знам, но ако го беше поръчал директно от Италия сигурно щеше да дойде по-бързо.Думичките! :DМодераторски екип на fiat-bg.org
                                FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                                Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Working...
                                X