Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка на "GrandePunto"?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Коментар

...честито колега / малеее, аз не ти знам името, сори /...да си жив и здрав и много безавариини километри...Ето и от мен малко снимки на вечерна светкавична светлина

Коментар

Авео написа:
        ...пиша ви от Габрово, в момента сме на "околосветско пътешествие" и като се върна във Варна, очаквайте подробна тема с първи впечатления и богат снимков материал...за сега мога да кажа само, че колата е супер...
        А щеше да се обаждаш като минеш през Габрово ....Честито за автомобила,със здраве да си го караш.

Коментар

peho написа:
          Авео написа:
          ...пиша ви от Габрово, в момента сме на "околосветско пътешествие" и като се върна във Варна, очаквайте подробна тема с първи впечатления и богат снимков материал...за сега мога да кажа само, че колата е супер...
          А щеше да се обаждаш като минеш през Габрово ....Честито за автомобила,със здраве да си го караш.
          ...извинявай, но пристигнахме снощи и бях адски изморен, а днес сутринта тръгнахме рано....между другото, чу ли натовският Ф, дето прелетя сутринта. Имах чувството, че щеше да обере антените на блоковете.....тъмо се качвах в колата да тръгваме.

Коментар

Честито и на двама Ви. Дай боже на всеки нова кола!И двете машини ме радват много, даже тъкмо мечтаех разглеждайки сайта на представителството на Фиат!Остана някой да пусне сега снимки и на новото Браво и ще откача!
            Space Star 1.9 DID

Коментар

Яворе, честито и от нас!И дано скоро се видим, че да ме повозиш на Линеата...

Коментар

Да се множат красавиците във форума. Честито и от мен. Супер-колици бре. Особенно червената...

Коментар

Roko написа:
                  Честито и на двама Ви. Дай боже на всеки нова кола!И двете машини ме радват много, даже тъкмо мечтаех разглеждайки сайта на представителството на Фиат!Остана някой да пусне сега снимки и на новото Браво и ще откача!
                  Ако е само за снимки, ето тук http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=18641само че не е моя (засега), а само правих пробно шофиране (или тест-драйв, както му викат ингилизите).

Коментар

Ейц, гъзари... ере се дръпнем некой път и с двамата ве....!
                    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Най-големите ми страхове се сбъднаха Колата ми поскръцва и потропва Не я бях карал от петък, защото пътувах в провинцията и днес като минах по паветата на бул."Прага" просто ми се дорева Има някакво зззъннн-зззъннн в основата на волана, под контролните уреди, има пластмасово тропане в задната лява част, сякаш идва от багажника, същото пластамсово потропване и от дясната страна, но не можах да остановя от предната или от задната врата идва, а може и от колонката между вратите и има едно скръъъц-скръъъц от таблото, в десния ъгъл, под челното стъкло Направо съм в шах, не знам, какво да правя, как изведнъж ги чух тия паразитни шумове и защо ги нямаше миналата седмица Ако карам бавно (20км/ч) не се чуват поластмасовите тропания, но забързам ли малко (50км/ч), просто изпъкват много сериозни дразнители Даже и без да се движа по павета, поскърцването и звънтенето ги има Баси, колата е на 1 месец и е минала едва 1200км. - какво да правя, тя след една година ще засвири симфонии?!

Коментар

...баси. Почвам и аз да се плаша. За сега не чувам нищо, ама като чета какво става с теб, не изключвам и при мен да се появи...На мен само багажника ми потропва, ама се оказа, че спрея за таблото се изкилиферчил от торбето и се лашкаше насам-натам.....

Коментар

Не, виж сега, това което пиша аз не е чак толкова силно и толкова дразнещо, колкото изглежда на думи, защото всеки тук си представя някой стар ФИАТ на 20 години дето няма един детайл на мястото си и върте е като във филхармонията Но за чисто нова кола, с претенции да бъде по-качествена от предишните, е недопостимо дори и толкова леко потропване, колкото е при мен

Коментар

Kuku написа:
                            Не, виж сега, това което пиша аз не е чак толкова силно и толкова дразнещо, колкото изглежда на думи, защото всеки тук си представя някой стар ФИАТ на 20 години дето няма един детайл на мястото си и върте е като във филхармонията Но за чисто нова кола, с претенции да бъде по-качествена от предишните, е недопостимо дори и толкова леко потропване, колкото е при мен
                            Лошо!Може да е поради по-ниските температури. Пластмасите и уплътненията на стъклата започват да скърцат като застудее.

Коментар

Записах си час за четвъртък да я преслушат в сервиза Сигурен съм, че ще ми кажат "нищо не може да се направи"

Коментар

от студеното време е пластмасата става още по-твърда и трака
                                2015 Renault Megane Expression GT
                                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
                                X