Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка на "GrandePunto"?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    Без да съм сигурен, тая система не я ли рекламираха като стандартна за Линеята? За блутута става въпрос? Ето тук http://www.fiatlinea.com/main.html долу вдясно пише "Blue&Me - standard on Fiat Linea.Явка, а аз чакам, чакам. Ние си знаем за какво...
    ...и чакаме ли чакаме.....двамата....

Коментар

....има напредък май, преди малко ми се обадиха за да изпратя сканирани вносните бележки за застраховките.....една седмица мина от плащането им, ама айде, важното е, че са почнали да работят......

Коментар

Защо толкова те бавят с Линеа-та? Нещо по-специално ли си поръчал, че бавят поръчката или Ауто Италия не си дават много зор?

Коментар

то е ясноне си дават зорколата си стои при тях, а колегата я сънува всяка нощ :D
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Тия от АИ не трябва ли да си осмислят политиката към нашия форум?Явор е сигурно 4 или 5-ти човек от форума, който си купува нов ФИАТ, като не броим Nino, който не можа да ги дочака и взе Сузукито.Явно форума има ролята на катализатор за любовта към марката.Четете ли, господа от Ауто Италия??!??Всеки форумец е ваш потенциален клиент.

Коментар

coolboby написа:
              Защо толкова те бавят с Линеа-та? Нещо по-специално ли си поръчал, че бавят поръчката или Ауто Италия не си дават много зор?
              ...въпросната Линеа се намира в шоурума на Цариградско и виси на аватара ми.....до този момент успях само да я снимам

Коментар

Е тогава щом е налична..бавят документите ли?

Коментар

Авео написа:
                  ...В моят случай стана ясно, че АИ не са изпратили договора на лизинговата компания и хората там просто няма какво повече да направят...... колата не е платена все още на АИ. От лизинговата компания са неприятно изненадани от този факт, защото извинявайте, ама дъщеря ми за два дни щеше да напише договора с оскъдните си OFFICE - познания.....

Коментар

Immortal написа:
                    Тия от АИ не трябва ли да си осмислят политиката към нашия форум?Явор е сигурно 4 или 5-ти човек от форума, който си купува нов ФИАТ, като не броим Nino, който не можа да ги дочака и взе Сузукито.Явно форума има ролята на катализатор за любовта към марката.Четете ли, господа от Ауто Италия??!??Всеки форумец е ваш потенциален клиент.
                    Аз не съм им потенциален клиент и няма да им бъда Предпочитам си Еуратек или всеки представител на Шевролет

Коментар

Immortal написа:
                      Nino написа:
                      Ние не сме КЛИЕНТИ на АУТО Италия и това беше дискутирано по-горе.В този форум СЕ КАРАТ КОЛИ КОИТО СА ИЗВЪН ИНТЕРЕСИТЕ НА АУТОИТАЛИЯ АИт няма никакъв интерес от феновете на FIAT в този форум.... защото в него има няколко коли /не повече от 10/ произведени след 2004-2005г, за по-старите, нито им разбират, нито ги е грижа!
                      Tова е мой пост отпреди 8 месеца, още го поддържам!
                      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
                        Tова е мой пост отпреди 8 месеца, още го поддържам!
                        Напълно правилно. Но все пак отношението им се променя, ако се появиш с нова кола от друга марка

Коментар

...пиша ви от Габрово, в момента сме на "околосветско пътешествие" и като се върна във Варна, очаквайте подробна тема с първи впечатления и богат снимков материал...за сега мога да кажа само, че колата е супер...

Коментар

Поздравления. Хиляди приятни и безаварийни

Коментар

Ха честито Явка!Да си караш със здраве и много безаварийни километри!Точно тази сутрин ти намерих човек, който щеше да уреди проблема с Ауто Италия :D

Коментар

И аз разбрах още преди обяд, че вече си си получил колата Честито, със здраве да си я ползваш и много щастливи, и най-важното безаварийни километри ти пожелавам П.П.Ще си позволя и да те изпреваря със снимките

Коментар

Working...
                                X