Иии недей с тая С4-ка, много ядове ще си навлечеш.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на "GrandePunto"?!
Collapse
X
-
Явор Митев
ок...сега да ви обясня......при покупка на лизинг, след като клиента биде одобрен от лизинговата компания и внесе всички първоначални там вноски, каскота, застраховки и прочее, лизинговата компания започва да очаква договора за покупка на колата, който в случая е между лизинговата компания и дилъра на съответната марка. Този договор се изготвя на базата на вече подписаният договор между / за по-бързо/ -мен и лизинговата компания. Т.Е. лизинговата компания плаща колата на дилъра едва тогава, когато аз подпиша договора си с тях, внеса всички вноски, които са като гаранция, че започвам лизинга / един вид / и чак тогава плаща автомобила на дилъра...О.К., ясно е, че лизинговата компания няма как да плати колата без договор от доставчика. В моят случай стана ясно, че АИ не са изпратили договора на лизинговата компания и хората там просто няма какво повече да направят. За това още от сега ви казвам.....до петък / 19.10.2007г./, ако договора не е изпратен в Хипо, колата не е платена и съответно изкарана за регистрация, аз имам право / до колкото разбрах /, да сменя дилъра.....защото така или иначе, колата не е платена все още на тях. От лизинговата компания са неприятно изненадани от този факт, защото извинявайте, ама дъщеря ми за два дни щеше да напише договора с оскъдните си OFFICE - познания.....да не говорим, че тук дори не става дума за НАБИРАНЕ, а за най-вероятно вадене от някое хардско D, попълване на атрибутите и....абе работа за 10 мин.........Кое за мен е притеснителното - ами ако в последствие се наложи да опра до сервиза / а то няма как - най малко за консумативи ще се наложи /, аз какво да очаквам.....три седмици...или пък да тичам с кутии бонбони и уискита.....или пък да звъня на кики за съдействие......съжалявам, за нескромното изречение, но на мен бизнеса ми зависи от "МПС-то".....без кола аз просто ще фалирам...С две думи - нямам доверие на АИ и чакам с нетърпение петъка.... А от цялата работа има два факта, които са най-грозни и отвратителни - как е възможно, единственият официален вносител на Фиат, да не се вълнува от клуба Фиат....и второ - послушах съвета на Слави от подписа му - въведох в търсачката "Ауто Италия" и..........ооооо, небеса......изумих се............ написа:Колега,от какъв зор ходиш в Аутоиталия.За въпросния сервиз е изписано толкова много-и в този форум,и в Ланча,и в Алфа Ромео.Прегледай.
Коментар
-
Явка, успокой малко топката приятелю, знам, че е неприятно, но това са реалностите! Онези...л..как силно напира думичката в мен, но ще се въздържа, и на мен ми скъсаха нервите... където имат продажби колкото на Фиат, а какво остава ако влезеш в КЕРЕЧА на Автомотор, Софияфранс ауто,Еуратек...! Тук достойнствата на колите не ги коментирам, почти все-едно е от 15 до 35 хил.лв!Така, че въоръжи се с търпение!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Аз всъщност вчера се опитах да говоря с мой познат в магазина, но го изпуснах, защото звъннах късно, а днес той не беше на работа и оставих разговора за понеделник Та в понеделник ще се обадя и просто ще попитам, как, какво, защо... пък да видим Наистина, успокой се, прояви още малко търпение и ще видиш, че всичко ще бъде наред П.П.И между другото, докато чакаш колата, влез във форума на Ситроен и попрочети и там за С4, за Автомотор корпорация, за всичко което те интересува и ще видиш, че не е толкова розово положението
Коментар
-
Неразбориите на тия човечета нямат край.Открай време се наблюдава явлението ,че когато им тикаш парите в ръцете те не ги искат.Относно нехайството на АИ относно клуб Фиат затова не се бях замислял ,но те си знаят.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Явор Митев
"Kuku", един въпрос. Имаш ли в новата кола телефонна система някаква. Искам да си сложа такава, ама от тея, дето са свързани със си-дито...звук в тон-колоните и говорителче. Нещо четох някъде за блутут или нещо подобно. Имаш ли идея дали може да се сложи такава......а по отношение на клуба ни и АУ, може би съм се разглезил от дилърите на Рено. Имам впечатления от Алианц Ауто и от дилърите в Силистра......е няма такова професионално отношение, а за клубните прояви да не говорим. Алианц Ауто рекламира и финансира клуба, освен това помага с каквото може. Най-малкото, сбирките на администрацията се провеждат в салона на "Христо Ботев", а шефа на АА лично помогна за създаването на форума на Дачия и не само това, но е и регистриран там и дава непрекъснато отговори на всякакви въпроси и прочее...даже ме беше помолил навремето, тъй като е много зает и напоследък няма време за влизане във форума, ако някой е постнал въпрос някакъв или има проблем, да му звъня, за да намери време и да отговори на човека. Да не говорим, че почти всички монтьори са регистрирани там и помагат с каквото могат......а по отношение на самите Дачии - едната я взех на четвъртият ден, като имате впредвид, че бе транспортирана от Монтана, а другата я взех на третият ден........
Коментар
-
Универсална подготовка за GSM с блутут в ценатралната конзола струва 572 лв. за Шкода Румстър.Такава подготовка би трябвало да е като опция за всеки един автомобил, но нали се сещаш, че за го предложат и Ауто Италия трябва първо да се научат как се пишат договори Между другото тъста ми на С5-цата си беше слагал допълнително такава система и ако искаш мога да ти кажа къде си я е слага (във Варна или Добрич).
Коментар
-
Явор Митев
doofiat написа:Универсална подготовка за GSM с блутут в ценатралната конзола струва 572 лв. за Шкода Румстър.Такава подготовка би трябвало да е като опция за всеки един автомобил, но нали се сещаш, че за го предложат и Ауто Италия трябва първо да се научат как се пишат договори Между другото тъста ми на С5-цата си беше слагал допълнително такава система и ако искаш мога да ти кажа къде си я е слага (във Варна или Добрич).
Коментар
-
Понеже от скоро ме вълнуват тези въпроси с повечето екстри, в частност ГСМ системата в автомобила. Не знам при Пунтото или Линеята каква е опцията за тази система в колата. Тоест как работи точно?При Либрата е много добре направена - вградена в борд компютъра. Като звънне някой автоматично музиката се фейдва (намалява плавно) и започва да звъни музичката на ГСМ-а каквато си си избрал. След натискане на копчето за вдигане/затваряне и започваш да си говориш през колоните/микрофона, който не го открих къде стои - предполагам някъде около плафона. Хубавото на микрофона, че хваща цялата кола перфектно, който и да говори в колата се чува идеално. След като приключиш разговора музиката ти се пуска отново и всичко продължава пак както е било преди това. Дори и СМС-и като дойдат ти се изписват на екрана и можеш да ги прочетешA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Явор Митев
BO написа:Понеже от скоро ме вълнуват тези въпроси с повечето екстри, в частност ГСМ системата в автомобила. Не знам при Пунтото или Линеята каква е опцията за тази система в колата. Тоест как работи точно?При Либрата е много добре направена - вградена в борд компютъра. Като звънне някой автоматично музиката се фейдва (намалява плавно) и започва да звъни музичката на ГСМ-а каквато си си избрал. След натискане на копчето за вдигане/затваряне и започваш да си говориш през колоните/микрофона, който не го открих къде стои - предполагам някъде около плафона. Хубавото на микрофона, че хваща цялата кола перфектно, който и да говори в колата се чува идеално. След като приключиш разговора музиката ти се пуска отново и всичко продължава пак както е било преди това. Дори и СМС-и като дойдат ти се изписват на екрана и можеш да ги прочетеш
Коментар
-
Без да съм сигурен, тая система не я ли рекламираха като стандартна за Линеята? За блутута става въпрос? Ето тук http://www.fiatlinea.com/main.html долу вдясно пише "Blue&Me - standard on Fiat Linea.Явка, а аз чакам, чакам. Ние си знаем за какво...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар