doofiat написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на "GrandePunto"?!
Collapse
X
-
-
Не искам да говоря лоши неща за Ауто Италия, но просто са си го изпросвали с мизерното си отношение към мен като клиент. Предполагам, че ако бях им казал, че съм един от редовните във форума нямаше да е такова положението, но...Аз лично предпочитам Еуратек и е въпрос на време да се присъединя към тях.П.С. Кой е новият представител на Фиат?
Коментар
-
Kuku написа:Дуфи, не е така, аз не съм имал проблем с АутоИталия и се надявам да нямам даже е обратното - мойта кола беше готова "до ключ" за три дена Не знам, защо става така с таз ЛинеаSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Дуфи, чакай малко, това, че аз влизам във форума няма ама абсолютно никакво значение за покупката на колата, защото мен продавача не ме познава от форума Запознали сме се в магазина, мнооого преди да си купя първата кола от тях, а тази вече ми е втора Просто съм се постарал да създам едно приятелско отношение помежду ни и явно това дава резултат, за което съм благодарен и при всяка удобна възможност правя дребни жестове - бонбони, вино, някой нов клиент... При неприятния инцидент с предишната ми кола, се запознах и с единия от приемчиците в сервиза, и сега ако имам някакъв проблем, хората вече ме познават и ще ми обърнат внимание, като и в двата случая не става въпрос да ощетят някого и да го лишат от услугите си, в моя полза, а просто да си свършат работата И не ме разбирайте погрешно, не хваля нито магазина, нито сервиза, но просто не съм имал никакви проблеми и съм доволен
Коментар
-
Кики, нещо бъркаш нещата, бате. Не аз трябва да им се подмазвам, а те на мен трябва да ми се лезят. Това не е времето на "баш’ майстора" да ходиш в мототехника и да носиш шоколади, бонбони и алкохоли, за да ти дадат услуга, за която си плащаш доста повече в сравнение на другите.При 4 официални представителя съм ходил и от "пиле мляко" ми се предлага, но само в 5-тия Ауто Италия се ослушват и им вадиш думите с чингел.
Коментар
-
Явор Митев
...начи, още като влязох, се представих, че съм от клуб Фиат - гледаха ме като изтребител и въобще никакво впечатление не им направи това, второ - оказа се, че служителката, която ми движи нещата е моя бивша съученичка от Габрово........а бонбони или вино не знам дали ще занеса, защото както чета тука, ако ще чакам три седмици за колата, по скоро се "връщам" в салона на Ситроен, от където доста мои приятели със зор ме накараха да изляза, за което откровенно съжалявам...вече...P.S...почвам да се замислям, дали не избързах със смяната на аватара....
Коментар
-
Авео написа:...начи, още като влязох, се представих, че съм от клуб Фиат - гледаха ме като изтребител и въобще никакво впечатление не им направи това, второ - оказа се, че служителката, която ми движи нещата е моя бивша съученичка от Габрово........а бонбони или вино не знам дали ще занеса, защото както чета тука, ако ще чакам три седмици за колата, по скоро се "връщам" в салона на Ситроен, от където доста мои приятели със зор ме накараха да изляза, за което откровенно съжалявам...вече...P.S...почвам да се замислям, дали не избързах със смяната на аватара....SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Абцилютно вярно - "Автомотор корпорация" е утайката на вносителите на нови коли в България - по-лошо няма на къде От "Ситроен" бягай, като вампир от чесън във филм на Копола Остави вносителя, ама и "С4" е неописуем кенеф Иначе, съм съгласен с Нино - "Аурис" би бил много добър избор, ако не беше толкова скъп
Коментар
-
Kuku написа:Абцилютно вярно - "Автомотор корпорация" е утайката на вносителите на нови коли в България - по-лошо няма на къде От "Ситроен" бягай, като вампир от чесън във филм на Копола Остави вносителя, ама и "С4" е неописуем кенеф Иначе, съм съгласен с Нино - "Аурис" би бил много добър избор, ако не беше толкова скъп
Коментар
-
Аз веднъж съм имал взимане-даване с тях и мислех, че мойто е единичен случай, но след като и мои приятели си изпатиха от сервиза съм се убедил, че това са много керливи мизерници Особено в сервиза и особено, ако колата не е купена от тях Но, ето, че ти пък си доволен. Получава се ситуация, като с колегата Авео в "АутоИталия" - аз съм доволен, той не е
Коментар
-
Явор Митев
.....всичко това е толкова относително, както и случката с мен и Kuku, аз ще чакам поне още една седмица, Витал чакал 3 седмици, kuku три дни..........както навремето като си купих темпрата, приятелите ми ме заклеймиха с тоз италиански боклук, който си остана най-обичаната от мен кола, така и сега....Не искам да ви разочаровам, но до петък ако не взема колата, ще цъфна скоро с С4 па ако ще и торнадо да мине над "Автомотор корпорация".....аз също работя в сферата на услугите и знам колко много е важно отношението към клиента и всичко около него....
Коментар
-
Моля ти се, не си купувай "С4", няма да останеш доволен Вътре, ако ги няма някои допълнителни екстри, просто изглежда ужасно и направо ти се иска да избягаш от колата Освен това вози ужасно, задницата тропа от най-малката неравност, все едно няма амортесьори, а е захваната направо с винкел за купето, блъска на желязо яко
Коментар
-
Наистина всичко е относително. Точно С4 и аз не го харесвам много много. Но новия шоурум на ситроен е страхотен, сервиза е много голям. Едва ли ще има такова чакане за обслужване. Имат страшно много коли на склад, огромен паркинг. Сградата на Фиат/Алфа/Ланча/Мазерати няма да е кой знае какво. 80% ще се дава под наем.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар