Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка на "GrandePunto"?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

doofiat написа:
    С риск да се повторя, ти казах да не се занимаваш с Ауто Италия.Аз предпочитам да не си купя Фиат именно заради Ауто Италия. По-скапан представител за мен няма!!!
    Еми то вече има друг представител. Само, че за сега сервиза остава в АИ.Авео, винаги трябва голяма доза търпение, ако се разправяш с АИ или която и да е друга такава фирма. 99% съм сигурен, че бавят от АИ. Скоро регистирахме едно служебно Добло. Отне почти три седмици, всичко беше платено още на първия ден. Всеки ден ми се обаждаше агента от банката и ми казваше, че не са му пратили договора. После уж трябвало да дойдат от кат в сервиза им направо с номерата. Накрая платихме 50лв за платформа и си я регистрирахме. Дано при теб стане по-бързо Yellow_Flash_Colorz_PDT_18 Надявам се скоро другата фирма да направи шоурум и свестен сервиз, защото са много точни, но за съжаление за сега имат само два офиса. Иначе за доставка ще ги пробвам скоро - харесал съм и аз нещо ново.П.П Лианеата е страшна. Вчера се мотах в шоурума и поразгледах, бяха ти я заключили Yellow_Flash_Colorz_PDT_19

Коментар

Не искам да говоря лоши неща за Ауто Италия, но просто са си го изпросвали с мизерното си отношение към мен като клиент. Предполагам, че ако бях им казал, че съм един от редовните във форума нямаше да е такова положението, но...Аз лично предпочитам Еуратек и е въпрос на време да се присъединя към тях.П.С. Кой е новият представител на Фиат?

Коментар

Kuku написа:
        Дуфи, не е така, аз не съм имал проблем с АутоИталия и се надявам да нямам даже е обратното - мойта кола беше готова "до ключ" за три дена Не знам, защо става така с таз Линеа
        Бе що се занимаване с този предател ве?! ПП... Да не ми се разсърдиш, ве....аз напълно одобрявам покупката му!!! Само не одобрявам, че се е спрял на слабия мотор.Ако имат бензин 1.6 не се колебай, дизел да, но 1.9 TDI
        SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Дуфи, чакай малко, това, че аз влизам във форума няма ама абсолютно никакво значение за покупката на колата, защото мен продавача не ме познава от форума Запознали сме се в магазина, мнооого преди да си купя първата кола от тях, а тази вече ми е втора Просто съм се постарал да създам едно приятелско отношение помежду ни и явно това дава резултат, за което съм благодарен и при всяка удобна възможност правя дребни жестове - бонбони, вино, някой нов клиент... При неприятния инцидент с предишната ми кола, се запознах и с единия от приемчиците в сервиза, и сега ако имам някакъв проблем, хората вече ме познават и ще ми обърнат внимание, като и в двата случая не става въпрос да ощетят някого и да го лишат от услугите си, в моя полза, а просто да си свършат работата И не ме разбирайте погрешно, не хваля нито магазина, нито сервиза, но просто не съм имал никакви проблеми и съм доволен

Коментар

Кики, нещо бъркаш нещата, бате. Не аз трябва да им се подмазвам, а те на мен трябва да ми се лезят. Това не е времето на "баш’ майстора" да ходиш в мототехника и да носиш шоколади, бонбони и алкохоли, за да ти дадат услуга, за която си плащаш доста повече в сравнение на другите.При 4 официални представителя съм ходил и от "пиле мляко" ми се предлага, но само в 5-тия Ауто Италия се ослушват и им вадиш думите с чингел.

Коментар

Неее, нямах това предвид На мен не ми се е налагало да вадя някому думите с чингел и затова съм се отблагодарил подобаващо - първо са ми сършили работа, после съм почерпил

Коментар

...начи, още като влязох, се представих, че съм от клуб Фиат - гледаха ме като изтребител и въобще никакво впечатление не им направи това, второ - оказа се, че служителката, която ми движи нещата е моя бивша съученичка от Габрово........а бонбони или вино не знам дали ще занеса, защото както чета тука, ако ще чакам три седмици за колата, по скоро се "връщам" в салона на Ситроен, от където доста мои приятели със зор ме накараха да изляза, за което откровенно съжалявам...вече...P.S...почвам да се замислям, дали не избързах със смяната на аватара....

Коментар

Абе българска работа - то и търговци не сме. С пари да ги гониш, а те да не ги искат...Така се създава лошия имидж за марката.

Коментар

Авео написа:
                    ...начи, още като влязох, се представих, че съм от клуб Фиат - гледаха ме като изтребител и въобще никакво впечатление не им направи това, второ - оказа се, че служителката, която ми движи нещата е моя бивша съученичка от Габрово........а бонбони или вино не знам дали ще занеса, защото както чета тука, ако ще чакам три седмици за колата, по скоро се "връщам" в салона на Ситроен, от където доста мои приятели със зор ме накараха да изляза, за което откровенно съжалявам...вече...P.S...почвам да се замислям, дали не избързах със смяната на аватара....
                    Сакън, нИдей ш’ рИвеш! Само от тез’ каламашки ситроен бягай през девет дерета! Ако още те изнервят безхаберниците от "АУУУ..то Италия" си мисля, че един Auris by TOYOTA щи гила! ПС...къв ФИАТ клуб па те тресе тебе, дреме им...
                    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Абцилютно вярно - "Автомотор корпорация" е утайката на вносителите на нови коли в България - по-лошо няма на къде От "Ситроен" бягай, като вампир от чесън във филм на Копола Остави вносителя, ама и "С4" е неописуем кенеф Иначе, съм съгласен с Нино - "Аурис" би бил много добър избор, ако не беше толкова скъп

Коментар

Kuku написа:
                        Абцилютно вярно - "Автомотор корпорация" е утайката на вносителите на нови коли в България - по-лошо няма на къде От "Ситроен" бягай, като вампир от чесън във филм на Копола Остави вносителя, ама и "С4" е неописуем кенеф Иначе, съм съгласен с Нино - "Аурис" би бил много добър избор, ако не беше толкова скъп
                        Аз пък нямам никакви оплаквания. Три години обслужваха Пикасо, купено от тях. Винаги спазваха уговорение час за посещение на сервиза. Гаранцията си беше 3три години без да увъртат за км. Даже имах намерение да си взема С3.

Коментар

Аз веднъж съм имал взимане-даване с тях и мислех, че мойто е единичен случай, но след като и мои приятели си изпатиха от сервиза съм се убедил, че това са много керливи мизерници Особено в сервиза и особено, ако колата не е купена от тях Но, ето, че ти пък си доволен. Получава се ситуация, като с колегата Авео в "АутоИталия" - аз съм доволен, той не е

Коментар

.....всичко това е толкова относително, както и случката с мен и Kuku, аз ще чакам поне още една седмица, Витал чакал 3 седмици, kuku три дни..........както навремето като си купих темпрата, приятелите ми ме заклеймиха с тоз италиански боклук, който си остана най-обичаната от мен кола, така и сега....Не искам да ви разочаровам, но до петък ако не взема колата, ще цъфна скоро с С4 па ако ще и торнадо да мине над "Автомотор корпорация".....аз също работя в сферата на услугите и знам колко много е важно отношението към клиента и всичко около него....

Коментар

Моля ти се, не си купувай "С4", няма да останеш доволен Вътре, ако ги няма някои допълнителни екстри, просто изглежда ужасно и направо ти се иска да избягаш от колата Освен това вози ужасно, задницата тропа от най-малката неравност, все едно няма амортесьори, а е захваната направо с винкел за купето, блъска на желязо яко

Коментар

Наистина всичко е относително. Точно С4 и аз не го харесвам много много. Но новия шоурум на ситроен е страхотен, сервиза е много голям. Едва ли ще има такова чакане за обслужване. Имат страшно много коли на склад, огромен паркинг. Сградата на Фиат/Алфа/Ланча/Мазерати няма да е кой знае какво. 80% ще се дава под наем.

Коментар

Working...
                                X