супер е колицата!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на "GrandePunto"?!
Collapse
X
-
Авео написа:...един въпрос не по темата, ама да не отварям нова такава.......на двигателя на Линеа-та / 1.3 мултиджет / може ли да се сложи чип...???VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Авео, на всяка една кола произведена на този свят, може да се сложи така наречения "чип", НО друг е въпроса, за какво ти е?! Струва около 1000лв. и НЯМА гаранция, че утре няма да ти изтропа нещо по мотора заради него Много хора ще кажат "аз карам от сто години с чип и нищо ми нема" - да, ама и Титаник е бил непотопяем.... Резултатите от чипа са такива, НО аз лично не бих сложил чип на тоз мотор
Коментар
-
Явор Митев
-
Kuku написа:Авео, на всяка една кола произведена на този свят, може да се сложи така наречения "чип", НО друг е въпроса, за какво ти е?! Струва около 1000лв. и НЯМА гаранция, че утре няма да ти изтропа нещо по мотора заради него Много хора ще кажат "аз карам от сто години с чип и нищо ми нема" - да, ама и Титаник е бил непотопяем.... Резултатите от чипа са такива, НО аз лично не бих сложил чип на тоз моторVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Явор Митев
Kuku написа:.....мойта кола, от момента в който беше избрана, до момента в които я подкарах, минаха три дни, т.е. за един ден я избрахме с майка ми в склада и в същия ден занесох документите до шоурума, за втория ден ме одобриха от банката и подписах договора, а за третия ден я регистрираха, застраховаха и вечерта заминах с нея за ИТАЛФЕСТ На теб щом ти е останало само регистрирането и застраховането, значи би трябвало до петък да бъде готово всичко - пожелавам ти го от сърце
Коментар
-
Авео написа:Kuku написа:.....мойта кола, от момента в който беше избрана, до момента в които я подкарах, минаха три дни, т.е. за един ден я избрахме с майка ми в склада и в същия ден занесох документите до шоурума, за втория ден ме одобриха от банката и подписах договора, а за третия ден я регистрираха, застраховаха и вечерта заминах с нея за ИТАЛФЕСТ На теб щом ти е останало само регистрирането и застраховането, значи би трябвало до петък да бъде готово всичко - пожелавам ти го от сърцеAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Явор Митев
...ХипоЛизинг...във вторник човека, с който контактувам там, ми каза да пускам парите и веднага да му занеса вносните бележки, за да може да платят колата в рамките на същият ден. Бях му обяснил предварително, че за да не щъкам като гламав между София и Варна, ще стоя в София......каза ми, че ако я платят в същият ден, няма причина колата да не е готова дори в четвъртък...и това при положение, че във вторник платих не само първоначалната, но и всичките застраховки и прочее, т.е. с два превода в отделните банки......днес в шоурума ми казаха, че звъняли в Хипо и ги юркали, ама те........от Хипо казват, че все още чакат договора си за продажбата между тях и че все още го няма, т.е. АИ един вид бави договора....не знам...знам само, че наринах сумата му и пари по хотели, а можех спокойно да се прибера и да дойда пак другата седмица, а Светлана стои сама във Варна....туй е положението....
Коментар
-
Явор Митев
Реклама
Collapse
Коментар