Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка на "GrandePunto"?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами тя колата е на склад и нямам право на избор, но аз ще му монтирам един парктроник с пищялка - вече има по 100лв. и пасват като фабрични Благодаря ти още веднъж за помоща, надявам се да нямам проблеми Лека!

Коментар

Чудесен избор според мен
      Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Свирено Снимки - довечера

Коментар

Kuku написа:

Коментар

Kuku написа:
            Честито!
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Айде бе колега - давай снимките че няма да заспя иначе Да ти е честита най-красивата количка. И дума повече да не съм чул да се споменава в тоя раздел за Opel Corsa. Разликата е от земята до небето...в дизайна, интериора и всичко което е извън дизеловия Multijet двигател.

Коментар

Kuku написа:
                Мюзевир, и снощи нищо не казваш! Честито! Трябва да го видим в неделя!!!
                SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Не съм го взел още, но искрено се надявам да ми го дадът до петък, за да пътувам с него А не съм казал нищо, защото предишния път като се похвалих и си такова таковата... Ето няколко предпродажбени фотки от склада в Суходол
                  Прикачени файлове

Коментар

Прикачени файлове

Коментар

Честито още веднъж, да тези последни дни са най-късащи нервите ама к’во да се прави!
                      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

...хахахахахаха...вчера търсих един там от АутоИталия и ми казаха, че бил в Суходол - склада, за да показва някакво черно пунто на някакъв младеж....ти си бил явно...Айде честито да ти е...за съжаление, моята Линея ще бъде готова сряда и за феста няма да успея. А ти си може би първият виждал я, защото тя е в салона на цариградско - червената линея...мисля, че вече са я изкарали...Поздрави

Коментар

Аз, аз Сега като каза "Линеа" се сещам че вчера видях две - една бордо и една светло син металик, ама коя беше в склада и коя в магазина - не помня

Коментар

Бахти и склада, не можаха ли да почистят малко? Баси мърлячите...
                            ::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
                            ::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
                            ::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::

Коментар

Честито!!!
                              Kuku написа:
                              Аз, аз
                              Искам и аз

Коментар

...един въпрос не по темата, ама да не отварям нова такава.......на двигателя на Линеа-та / 1.3 мултиджет / може ли да се сложи чип...???

Коментар

Working...
                                X