pinko168 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на "GrandePunto"?!
Collapse
X
-
-
заповядайhttp://opel.stefanov.bg/docs/Corsa_07.pdfтози вариант 1,2 16V Sport ми изглежда приемливс една хубава отстъпка каквато съм сигурен че ще направятще дойде към 23000 и нещо .. което е добра оферта според менпък и количката е много фешън ... тя е на базата на Пунтото де или поне така съм чул ... и все пак си е Опел Обаче ме кефи ...Novitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
Alfa Romeo 156 JTS Selespeed Ti
Коментар
-
pinko168 написа:Току-що взех едно Гранде Пунто 1.3 мултиджет 90 коня за уикенда, в понеделник ще докладвам как е. Засега малко неприятно впечатление ми направи страхотната турбо-дупка на моторетката, под 2000 об хич не върви, после се юрва здраво. Доста неудобно при движение в града, трябва да го държиш в обороти, иначе заспива, ама от оборотите почва да лапа.
Коментар
-
panda climbing написа:pinko168 написа:Току-що взех едно Гранде Пунто 1.3 мултиджет 90 коня за уикенда, в понеделник ще докладвам как е. Засега малко неприятно впечатление ми направи страхотната турбо-дупка на моторетката, под 2000 об хич не върви, после се юрва здраво. Доста неудобно при движение в града, трябва да го държиш в обороти, иначе заспива, ама от оборотите почва да лапа.Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
pinko168 написа:Току-що взех едно Гранде Пунто 1.3 мултиджет 90 коня за уикенда, в понеделник ще докладвам как е.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Много еднакви характеристики и много еднакви цени имат "Корса" и "ГрандеПунто" - остава да преценя коя ще ми хареса повече на видpanda climbing написа:...Цената на Пунтото е 28 250лв с включени абсолютно всички такси и ДДС.kiro_of_the_day написа:pinko168 написа:Току-що взех едно Гранде Пунто 1.3 мултиджет 90 коня за уикенда, в понеделник ще докладвам как е.
Коментар
-
Колата беше на склад а и по принцип не беше окончателен избор, а нещо временно.Но както обикновенно временните неща стават постоянни и съм с гранде пунтото вече почти 90 000км.Сега мисля да си взема едно червено гр.пунто 1.9 мултиджет с повечко екстри и тунинг пакет от Германия.Що се отнася до максималната скорост, първите 10 000км не можех да вдигна повече от 165км/ч, но сега е друго и достига малко над тази по каталог.Моите уважения към Ауто Билд(любимото ми списание), но при желание на някой от редакцията им в подходящо време мога да демонстрирам максималната ми скорост.Рено меган с 65 кс. има, само че преди фейслиста.По моето скромно мнение е прекалено слаб. При моделите с по-висока мощност положението е съвсем друго(например Меган 2.0).
Коментар
-
panda climbing написа:Колата беше на склад а и по принцип не беше окончателен избор, а нещо временно.Но както обикновенно временните неща стават постоянни и съм с гранде пунтото вече почти 90 000км.Сега мисля да я оставя в рент-а-кара и да си взема едно червено гр.пунто 1.9мултиджет с почвечко екстри и тунинг пакет от Германия....
Коментар
-
Zdravejte. Izvinjavam se napred, no neshto ne mi raboti kredora.Kuku, az kupih GP 1,4 16V Dynamic prez april mesec. Do den dneshen imam 16.500 km.Imam si semjstvo - znatchi trjabva goljam bagazhnik, no nemozhah da se ottrva ot mislite za GP i najnakraja resih. Otnathalo iskah 1,2 8V, poneze imach po tova vreme PuntoII/2002/ i bjah spokoen. No resih da si kupja najnakraja edna po dobra i po silnithka kola i vzeh 1,4 16V. I resih mnogo dobre. No za razlika ot teb, az patuvam cca 30% izvan grada. Tam e 1,4 po polezno. Shto se kasae za GP 1,2 8V, momthetata, koito gi imat sa mnogo spokojni. Ne im vzima mnogo benzin. Az imam vv grada ot 7,8 do 8,5. No vsashtnost pri tazi kolithka mnogo ne ti se shte da spestjavash . Vv nathaloto te interesuvashe, dali ima problemi. Ej gi: zadnite vrati losho se otvarjaha ot vanshnata strana, tropaneto otpred naistina ima, obathe samo pri malki neravnosti i bavno dvizhenie. Njakoi sobstvennici v Slovakia imat problem ss (malej ne znam kak se kazva na balgarski)-tova otpred, deto duha - pri malki oboroti im skrcalo. No vsithkite tezi neshta vethe gi popravjat, razbira se vv garancijata. Kolata otpred ima dostatathno mjasto(pital si nazad) i sled 8-thasova ezda ne bjach izmoren, poneze e i mnogo tihithka. Moga da sedna "zad sebe si" i oshte imam mjasto za kolenata. Tam se vozjat dashterite mi i imat dostatathno mjasto i za igri. Bagazhnika e 275 litara, koeto mi stigashe za otpuska v Italija. Mnogo udobno e za sedjashtija na djasnata strana - ima dalag "tunel" za krakata. CD/radio se obsluzhva mnogo lesno na volana. Obathe kakvo naistina mi e zhal, vv sravnenie ss PuntoII, the njama nikakvi "stranithni" mesta i dzhobovete na vratite sa mnogo malki - i karta ne ti se pomestva. No vethe sviknach i za tezi neshta zabrevjam vednaga, kogato startiram i ajdeee... :D Ako imas Kuku vaprosi, pitaj. Mezhdudrugoto sedjah vv novata Corsa i e mnogo hubavaSlovakia, Bratislava, Fiat GP 5D 1,4 16V Dynamic, 6 speed, New Orleans, tempomat
Коментар
-
Колеги, не случайно вадя тази тема от архива - понеже забелязвам, че вече има няколко Грандета във форума (боби, витал.... ), искам отново да попитам хората, които ги карат, за мнение и впечатление към момента, тъй като последните мнения са от преди близо година, а има голяма вероятност тази седмица да стана притежател на "1.4 16v Dynamic" с 5врати и се колебая относно състоянието на пластмасите и материалите в купето, както и относно детските болести?!
Коментар
-
Kuku написа:Колеги, не случайно вадя тази тема от архива - понеже забелязвам, че вече има няколко Грандета във форума (боби, витал.... ), искам отново да попитам хората, които ги карат, за мнение и впечатление към момента, тъй като последните мнения са от преди близо година, а има голяма вероятност тази седмица да стана притежател на "1.4 16v Dynamic" с 5врати и се колебая относно състоянието на пластмасите и материалите в купето, както и относно детските болести?!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар