Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка на "GrandePunto"?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kuku написа:
    sev написа:
    това според мен е много добро предложениеhttp://www.renault.bg/bg/hot_offers/?id=22но май е по-голяма като габарити за твоя случайа сигурно и като цена
    Абсолютно всичко в тази оферта е трепач, само габаритите са проблем....
    офертата за Clio също не е лошано на мен GP ми харесва повече
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

sev написа:
      Kuku написа:
      sev написа:
      това според мен е много добро предложениеhttp://www.renault.bg/bg/hot_offers/?id=22но май е по-голяма като габарити за твоя случайа сигурно и като цена
      Абсолютно всичко в тази оферта е трепач, само габаритите са проблем....
      офертата за Clio също не е лошано на мен GP ми харесва повече
      "Clio"-то от офертата или аз нещо не довиждам, или наистина няма климатик И на мен "GrandePunto" ми харесва в пъти повече, пък и съм карал предишното "Clio" и не бях очарован, ОБАЧЕ на това "Clio" в тази оферта цената му е убииствена - дори базово "GrandePunto" няма на такава цена П.П.Сигурен ли си, че са чисто нови, щото и аз нещо се съмнявам

Коментар

Според мен не са чисто нови, щом са ограничени бройки.. ей сега ще звънна да питам. Петък ден на майстора, сори никой не го вдига
        SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
          Според мен не са чисто нови, щом са ограничени бройки.. ей сега ще звънна да питам.
          Може да са залежали складови наличности и да ги пускат на таква цени (-20%) за да ги продадат бързо и да поръчат нови

Коментар

Kuku написа:
            Nino написа:
            Според мен не са чисто нови, щом са ограничени бройки.. ей сега ще звънна да питам.
            Може да са залежали складови наличности и да ги пускат на таква цени (-20%) за да ги продадат бързо и да поръчат нови
            Да точно така, залежали наличности са, има само дизели и то с малкия 65 кс двигател... някъде от лятото са.Имали и употребявани, служебни и тест драйв автомобили, на по-голяма отстъпка, но пак същия мотор.Иначе с крайни клиенти работели само при директно плащане, при лизинг чрез някой от дилърите.Това е.
            SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
              Kuku написа:
              Nino написа:
              Да точно така, залежали наличности са, има само дизели и то с малкия 65 кс двигател... някъде от лятото са.Имали и употребявани, служебни и тест драйв автомобили, на по-голяма отстъпка, но пак същия мотор.Иначе с крайни клиенти работели само при директно плащане, при лизинг чрез някой от дилърите.Това е.
              Дали и с тези бройки няма да стане като с колата на един колега от клуб"Citroen" - "С4"-ката била произведена две години преди да му я продадат и като я взел започнала да се разкапва отвсякъде

Коментар

Clio-то не може да е много староно наистина няма климатиккоето директно го изхвърля от класацията :D

Коментар

sev написа:
                  Clio-то наистина няма климатик.... което директно го изхвърля от класацията :D
                  "Меган" пък е голям... Оффф...

Коментар

тъкмо и аз се сетих за същия случай с залежалия С4 с многото проблеми...и май на същия аромат ми намирисва!!!няма безплатен обяд!! а тези 20 % са си сериозна промоция!!! не е типично за България това.... много е хубаво за да е истинско!
                    Fiat Punto 1.1-Синята птица
                    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Kuku написа:
                      sev написа:
                      Clio-то наистина няма климатик.... което директно го изхвърля от класацията :D
                      "Меган" пък е голям... Оффф...
                      Доколкото знам, това са не толкова залежали, колкото тестови коли, обикновенно са на по 4000-5000 километра и на 6-8 месеца. Според мен е добра идея да се купи такава кола, защото въпреки че са карани от журналисти и от кого ли не след всеки тестдрайв влизат за пълна инспекция в сервиза.При 20% отстъпка пак я продават на 5% печалба, в тоя бизнес маржа е средно 25%65 к.с. дизела с едно чипче става 86 к.с, а при желание и 110 к.с. :D
                      Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01

Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02

ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Коментар

според мен не си заслужавазащото този Меган стои поне от месецтук го бяхме гледали за фирмата, но шефовете поръчаха Skoda Roomsterи оттам го помняако беше читав досега да беше продадена ако бил тестов - още по-зленикой не го пазел...а защо не помислиш и за Skodaимаме 3 броя Fabiaвече са по на 8 - 12000 кмпочти само градско караненикакви проблемиза 17 100 лева взимаш кола 1.2 54 коня с климатик, 2 въздушни, ABS+MBA+EDL, бордкомпютър, ел стъкланашите са 1,4 обаче 64 коняразхода в града е около 7-8

Коментар

Е какъв е смисъла да си купиш нова кола и да я ъпгрейдваш веднага, предполагам че ако си пресметнал че ти е необходим по-мощен двигател то тогава просто ще си купиш новата кола с такъв!Ако си купиш втора ръка и нямаш избор, тогава "чипчето" би било вариант за по-голямо удоволствие при шофиране!Сетих се и за други малки коли 147, FABIA, IBIZA, FIESTA, 207 за тях не си писал!Обаче колебанието може да те накара да се почувстваш доста дискомфортно в един момент
                          FIAT Brava 1.4 12V, FIAT Punto 1.7 TD
                          FIAT Stilo 1.9 Jtd, FIAT Brava 1.2 16V CNG
                          FIAT Stilo 1.2 16V LPG

Коментар

Stoyo написа:
                            Сетих се и за други малки коли 147, FABIA, IBIZA, FIESTA, 207 за тях не си писал
                            на 147 цените започват от 30 000 :D

Коментар

sev написа:
                              Stoyo написа:
                              Сетих се и за други малки коли 147, FABIA, IBIZA, FIESTA, 207 за тях не си писал
                              Да, Алфите са скъпи, но то е нормално, все пак няма толкова малка Алфа, като Пунто, Фабия, Фиеста, Ибиза....Мислил съм и за тях:На "Fabia" ми харесва само модела "RS", който е 1.9TDI 130к.с. и струва над 30000лв., НО въпреки това, пласмасите вътре са гадни и в този вариант по добре "GrandePunto Sport 1.9Multijet" 130к.с. "Ford Fiesta" не ми харесва много отвътре, но конкретно версията "ST" (2.0-16v 150к.с.) е направо супер, обаче паричките не са малко - 33000лв. с предоволно екстри (това може да го обмисля по-обстойно, защото двигателя е доста силен за такава количка)"Peugeot 207 Sport" с двигател 1.4-90к.с. е с 3770лв. по-скъпо от еквивалента на "GrandePunto" а и много от екстрите при "207"-цата не ги предлагат за тази модификация (1.4-90к.с.) или са двойно/тройно по-скъпи А "Ibiza".... нещо не може да ми направи впечатление, много е безлична Най-много симпатии изпитвам към "Mitsubishi Colt CZT" и ако цената ме устройва няма да се замислям дълго, НО не знам от къде да разбера колко струва, пък не ми се звъни в "БалканСтар"

Коментар

Kuku написа:
                                sev написа:
                                Stoyo написа:
                                Да, Алфите са скъпи, но то е нормално, все пак няма толкова малка Алфа, като Пунто, Фабия, Фиеста, Ибиза....Мислил съм и за тях:На "Fabia" ми харесва само модела "RS", който е 1.9TDI 130к.с. и струва над 30000лв., НО въпреки това, пласмасите вътре са гадни и в този вариант по добре "GrandePunto Sport 1.9Multijet" 130к.с. "Ford Fiesta" не ми харесва много отвътре, но конкретно версията "ST" (2.0-16v 150к.с.) е направо супер, обаче паричките не са малко - 33000лв. с предоволно екстри (това може да го обмисля по-обстойно, защото двигателя е доста силен за такава количка)"Peugeot 207 Sport" с двигател 1.4-90к.с. е с 3770лв. по-скъпо от еквивалента на "GrandePunto" а и много от екстрите при "207"-цата не ги предлагат за тази модификация (1.4-90к.с.) или са двойно/тройно по-скъпи А "Ibiza".... нещо не може да ми направи впечатление, много е безлична Най-много симпатии изпитвам към "Mitsubishi Colt CZT" и ако цената ме устройва няма да се замислям дълго, НО не знам от къде да разбера колко струва, пък не ми се звъни в "БалканСтар"
                                Mitsubishi Colt CZT започва от 36 990 лева с ДДТ, модела е с почти всички екстри серийно.Току-що взех едно Гранде Пунто 1.3 мултиджет 90 коня за уикенда, в понеделник ще докладвам как е. Засега малко неприятно впечатление ми направи страхотната турбо-дупка на моторетката, под 2000 об хич не върви, после се юрва здраво. Доста неудобно при движение в града, трябва да го държиш в обороти, иначе заспива, ама от оборотите почва да лапа.
                                Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01

Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02

ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Коментар

Working...
                                X