Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на "GrandePunto"?!
Collapse
X
-
sev написа:Kuku написа:sev написа:това според мен е много добро предложениеhttp://www.renault.bg/bg/hot_offers/?id=22но май е по-голяма като габарити за твоя случайа сигурно и като цена
Коментар
-
Kuku написа:Nino написа:Според мен не са чисто нови, щом са ограничени бройки.. ей сега ще звънна да питам.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:Kuku написа:Nino написа:Според мен не са чисто нови, щом са ограничени бройки.. ей сега ще звънна да питам.
Коментар
-
тъкмо и аз се сетих за същия случай с залежалия С4 с многото проблеми...и май на същия аромат ми намирисва!!!няма безплатен обяд!! а тези 20 % са си сериозна промоция!!! не е типично за България това.... много е хубаво за да е истинско!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Kuku написа:sev написа:Clio-то наистина няма климатик.... което директно го изхвърля от класацията :DJeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
според мен не си заслужавазащото този Меган стои поне от месецтук го бяхме гледали за фирмата, но шефовете поръчаха Skoda Roomsterи оттам го помняако беше читав досега да беше продадена ако бил тестов - още по-зленикой не го пазел...а защо не помислиш и за Skodaимаме 3 броя Fabiaвече са по на 8 - 12000 кмпочти само градско караненикакви проблемиза 17 100 лева взимаш кола 1.2 54 коня с климатик, 2 въздушни, ABS+MBA+EDL, бордкомпютър, ел стъкланашите са 1,4 обаче 64 коняразхода в града е около 7-8
Коментар
-
Е какъв е смисъла да си купиш нова кола и да я ъпгрейдваш веднага, предполагам че ако си пресметнал че ти е необходим по-мощен двигател то тогава просто ще си купиш новата кола с такъв!Ако си купиш втора ръка и нямаш избор, тогава "чипчето" би било вариант за по-голямо удоволствие при шофиране!Сетих се и за други малки коли 147, FABIA, IBIZA, FIESTA, 207 за тях не си писал!Обаче колебанието може да те накара да се почувстваш доста дискомфортно в един моментFIAT Brava 1.4 12V, FIAT Punto 1.7 TD
FIAT Stilo 1.9 Jtd, FIAT Brava 1.2 16V CNG
FIAT Stilo 1.2 16V LPG
Коментар
-
sev написа:Stoyo написа:Сетих се и за други малки коли 147, FABIA, IBIZA, FIESTA, 207 за тях не си писал
Коментар
-
Kuku написа:sev написа:Stoyo написа:Сетих се и за други малки коли 147, FABIA, IBIZA, FIESTA, 207 за тях не си писалJeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар