pinko168 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на "GrandePunto"?!
Collapse
X
-
SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
-
Nino написа:pinko168 написа:Новия Териос го карах 3 дни на тестдрайв, баси, на по-невървяща кола отдавна не бях се качвал. Мотора има неква мощност едва при 4000-5000 оборота, ама тогава реве като гатер и не може да си чуеш мислите. На дълъг път ми показа разход доста над 13 литра. Субективното усещане е че мощността не е повече от 55-60 к.с. въпреки че официално е 105 к.с. при 6000 об/мин. Макс. въртящ момент е 140 Нм при 4400 об/мин.На завоите се наклонява зверски, височък е, 20 см е просветът. Вътре е зверски тясно, ама зверски. Отпред горе-долу става, обаче задната седалка си е наказателна скамейка отвсякъде. Задната врата е много тъпа, отваря се надясно, като спреш до бордюра и изпадаш в приключение да заобикаляш.Иначе за офроуд става, пък и е красивичък. Но си е чекия де, детска играчка. 40 000 кинта са ужасно много пари за такава играчка.Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
doofiat написа:Еееееей, как ме сецна през кръста!Тъкмо приготвих парите да му го купя на Nino-то, и таз новина ме хвана на прага на банката.Нееееееее Nino, аз боклуци не моа ти подаря. Избери си другоSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
pinko168 написа:Ако Дайхатсуто му сложат някакъв приличен дизел, пък макар и ~90 коня, никак няма да е зле.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
CLIO III Изглежда доста просторно за размерите си, не знам като цени какво е положението!И дали качеството на тези автомобили е добро!Мой приятел си купи КIА CERATO, 1.6 CRDI май беше към 116 кс. с много екстри, тъй че защо не провериш и корейските оферти!FIAT Brava 1.4 12V, FIAT Punto 1.7 TD
FIAT Stilo 1.9 Jtd, FIAT Brava 1.2 16V CNG
FIAT Stilo 1.2 16V LPG
Коментар
-
www.renault.bgСтойо, "Клио" започва от 20000лв., като "Grande"-то а "КИА"-та не ми харесва пък и конкретно модела "Черато" май е по-големичък от "GrandePunto"
Коментар
-
това според мен е много добро предложениеhttp://www.renault.bg/bg/hot_offers/?id=22но май е по-голяма като габарити за твоя случайа сигурно и като цена
Коментар
-
sev написа:това според мен е много добро предложениеhttp://www.renault.bg/bg/hot_offers/?id=22но май е по-голяма като габарити за твоя случайа сигурно и като цена
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар