Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на "GrandePunto"?!
Collapse
X
-
Ивайло Стефанов Попов
-
Ивайло Стефанов Попов
Yavor написа:zgabrovski написа:И аз ходих миналата седмица в Ауто Италия направо очите ми останаха в гранде пунтото... дали бензин или дизел мнение и аз не мога да дам като фаворитното ми гориво е газ... ама доколкото знам при монтаж на газов инжекцион отпада гаранцията на колата така че май ще взимам "нафтова печка"
Коментар
-
Nino написа:Kuku написа:А какво ще изкажете за конкуренцията на "GrandePunto" Например "Citroen C2/C3/C4", "Renault Clio/Megane", "Lancia Ypsilon", "Toyota Yaris/Corolla", "Mitsubishi Colt CZT" и т.н.... като към "Colt CZT" имам особено големи симпатии
Коментар
-
Ивайло Стефанов Попов написа:...Евтините 17’ гуми са по 500 лв. единия брой ..._______
146 JTD
Коментар
-
Nino написа:Ха, темата взе да става интересна! За първите бих те посъветвал и да не помисляш, достатъчно е да се направи справка в едноимения форум на българските юзъри, но за мен са големи тояги! За новото Клио и Меган нямам впечатления, достоверна информация би получил от руските сайтове, а Тойотите и Мицуто от доста време не ми дават сън! Перфекти коли и мотори, но според мен малко скъпи.За мен ТОП в момента е Королата Xellence, промоцията.Горе долу като за парите на една накичена дизелова Панда получаваш всички екстри!!! А D-4D то е малко над 30, но ти знаеш предполагам.Колтчето също е супер, но още 3000 и вземаш Ланцера. 1.6.. е това е много кола, яка кола... на два пъти на светофар посягах към стартера защото не чувах мотора и ми се струваше, че е изгаснал. Бе дай направо се фърляме на новото DAIHATSU TERIOS, па квото сабя покаже!http://www.daihatsu-bg.com/Ся сектата да не се хване за кобурите!panda climbing написа:Както си личи от аватара ми имам гранде пунто.Модела е 1.3 дизел Динамик.Ако случайно някой не знае този двигател е бил и е двигател на годината в своя клас.И има защо.Изключително икономичен(за сравнение съм имал меган 1.5 дси с разход около5.5-6.0 при ’бавно’ за моя стандарт каране).Разгода ми е около 5.6-6.0 смесено, като при бързо каране и заяждане с големи лимузини(А6,А8 S-класa, звучи смешно, но е напълно възможно до към 185км/ч).Значи много зависи за какво я ползваш колата. За сам естествено е изключително удоволствие и при ускорение и при движение с постоянна скорост.Много е стабилна наистина. А не как някой ми обяснява как неговия голф 5 е по-добър. Дори напротив. Въпреки че голфа е по-голям пунтото е по-добре като вътрешни размери и пространство на задната седалка, с излключение на багажника, който е 275л. - достатъчни за 4 човека-пробвал съм с два куфара, сак, и десетина торби.Цената в моя случай беше около 31000 лв. с всичко необходимо-климатик , Абс, ел.стъкла и огл, лети джанти и много, много други. Вноската която предполагам те интересува повече е около 430лв.Никакъв дефект за сега(да чукна на дърво) и не съм чул някой да има.Ако те интересува нещо питай.Ивайло Стефанов Попов написа:Хм интересно, защото и моето семейно положение е същото като твойто и мен не ме интересува обема на багажника или задните седалки и затова съм се наточил за чисто ново Сейченто от "Ауто Италия", но понеже живея в Пловдив сигурно ще го купя от Дилъра на "Ауто Италия" за Пловдив фирма "Динекспрес". Определено, обаче на мен ще ми легне много по евтино понеже и аз искам бензинов мотор, а на Сейченто мотора е само един в момента и то бензинов 1.1 8V 40 KW 54 конски сили MPI пълна инжекция с разход на гориво при бензин А - 95, който бензин с това октаново число го дават като напълно подходящ за този двигател на Сейчентото при градски цикъл 8.3 на 100 км., извънградски цикъл 4.7 на 100 км. и смесен разход 6 на 100 км. Така, че успех.P.S. А между другото само да кажа, че 80 на 100 процента Сейчентото естествено ще го карам в града. През останалото време събота и неделя ще съм насам натам и ще обикалям с него родината на длъж и шир.Ивайло Стефанов Попов написа:Виж какво не знам ти за по колко време там година или година и половина е правиш колата на баница и това, че тази ще ти е третата нова кола, но аз определено не смятам това да стане така ако купя чисто ново Сейченто, защото смятам най - малко да карам с него ако не 6 - 7 години то поне 8, а ако мога и 10 да изкарам евала без значение през останалото време дали ще имам втора нова кола или не. Това за мерака понеже ще ти е третата поредна нова кола при теб може да не е така, но при мен определено мерака ще е голям, но и с мерака ми се виждат много 25 000 км. не знам. А относно това, че правиш колата на баница от голямо значени е факта не само в тези 25 000 км., а и в начина по който е подържаш. Защото естествено ако не е подържаш читаво много ясно, че ще е направиш на баница.P.S. Само искам да те питам след като казваш, че това ще ти бъде третата нова кола, какви са били предишните ти две коли ?Ивайло Стефанов Попов написа:Ми то Хубаво колега Браво ти хубаво си го замислил дано да ти стане варианта за лизинговата схема и червеничко така с черна кожичка вътре и с тия 17’ джанти малиииииииииииииииииииииии разбираш ли като дойде време да сменяш гумите било то летни или зимни какъв ще го ядеш щото като те гледам не си чак толкова богат щом въртиш и обмисляш варианти за лизингови схеми и така нататък. Евтините 17’ гуми са по 500 лв. единия брой сметни си за да си обуеш Гранде Пунтото къде ти отива масрафа ако това е примерно варинта за летни гуми. Ми после за другия сезон айде пак толкова и къде излетя в космоса. А за червената боичка друг е въпроса, че червения металик и изобщо червената боя се подържа по по особен и различен тоест специален начин от останалите видове бои на цвят. А и мисля, че подръжката на червената боя е и по скъпа.
Коментар
-
Ивайло Стефанов Попов написа:Yavor написа:zgabrovski написа:И аз ходих миналата седмица в Ауто Италия направо очите ми останаха в гранде пунтото... дали бензин или дизел мнение и аз не мога да дам като фаворитното ми гориво е газ... ама доколкото знам при монтаж на газов инжекцион отпада гаранцията на колата така че май ще взимам "нафтова печка"Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Кики, ето да почетеш малко какви проблеми са имали братята от изток с GP-тоhttp://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=1829SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:Кики, ето да почетеш малко какви проблеми са имали братята от изток с GP-тоhttp://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=1829
Коментар
-
Как беше лафа за Хитър Петър и Настрадин ходжа?!......"ама да си купя ли халва"!? http://www.daihatsu-bg.com/SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:Как беше лафа за Хитър Петър и Настрадин ходжа?!......"ама да си купя ли халва"!? http://www.daihatsu-bg.com/Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
Nino написа:Как беше лафа за Хитър Петър и Настрадин ходжа?!......"ама да си купя ли халва"!? http://www.daihatsu-bg.com/
Коментар
-
pinko168 написа:Nino написа:Как беше лафа за Хитър Петър и Настрадин ходжа?!......"ама да си купя ли халва"!? http://www.daihatsu-bg.com/
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар