4000 пари ли са?! Не виждам с какво повече е по-скъпа и сложна поддръжката на едно 2-3 годишно, че и 5-6 дизелово автомобилче оттакова бензиново? Щом си го избрал, поръчвай.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на "GrandePunto"?!
Collapse
X
-
абе, къде ги гледате цените на 1,4 16 V и 130 коньовата дизеларка. на сайта на фиат.бг нема нищо за тех?!?"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Nino написа:Съвсем нови са моторетките... от това лято, та за това предполагам няма нищо още."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Yavor написа:....само ходя да го гледам и въртя схеми - малко им са кофти лизинговите планове.... Чи червенко съм го ’аресал, малиииииии, със жанти 17’ малииииии, и черна кожичка вътре малииии....charlie написа:Nino написа:Съвсем нови са моторетките... от това лято, та за това предполагам няма нищо още.
Коментар
-
Стоях, стоях, четях, ама не се сдържах и се н амесвам и аз Kuku, ти карал ли си ново поколение дизел? Щото така като гледам как пренебрежително се отнасяш към дизелака, май не си Аз карах за няколко дни "Ситроен С5" HDI 136 к.с. Хем е тежка кола и усещането за мощ е несравнимо.Човече, вземи си един тестдрайв автомобил за няколко дни от вносителя и тогава ще си говорим. Няма такава динамика при бензина. Не знам дали си усещал как с комънреил двигател се изпреварва на 5-та - с бензина няма такава динамика. Дори и да я караш градско пак няма да съжаляваш - само като чуеш турбинката, малиииии :D като погледнеш стрелката на резервоара, че мърда по малко, а не стремглаво надолу при бензина.Искам да ти кажа, че запазването на двигателя в сравнение с бензиновия е близо два пъти като не се лишаваш от никаква мощност. Дори и да си сменяш колите през ден дизела винаги ще си държи цена. И накрая ще ти дам линк на Шел, където искам да кликнеш на "мощност" и след това да кликнеш на "начало" и да ускориш виртуално с дизелов автомобил.Успех!П.С. Тук са повече от една причини в защита на тезата защо да си купиш дизел.
Коментар
-
doofiat написа:Стоях, стоях, четях, ама не се сдържах и се н амесвам и аз Kuku, ти карал ли си ново поколение дизел? Щото така като гледам как пренебрежително се отнасяш към дизелака, май не си Аз карах за няколко дни "Ситроен С5" HDI 136 к.с. Хем е тежка кола и усещането за мощ е несравнимо.Човече, вземи си един тестдрайв автомобил за няколко дни от вносителя и тогава ще си говорим. Няма такава динамика при бензина. Не знам дали си усещал как с комънреил двигател се изпреварва на 5-та - с бензина няма такава динамика. Дори и да я караш градско пак няма да съжаляваш - само като чуеш турбинката, малиииии :D като погледнеш стрелката на резервоара, че мърда по малко, а не стремглаво надолу при бензина.Искам да ти кажа, че запазването на двигателя в сравнение с бензиновия е близо два пъти като не се лишаваш от никаква мощност. Дори и да си сменяш колите през ден дизела винаги ще си държи цена. И накрая ще ти дам линк на Шел, където искам да кликнеш на "мощност" и след това да кликнеш на "начало" и да ускориш виртуално с дизелов автомобил.Успех!
Коментар
-
Kuku написа:В задръстванията по бул."Хр.Ботев" ...в разхода има разлика под 2лв. при версиите "Sport" :D Не ме разбирай погрешно, не споря за предимствата на дизела, просто в конкретния случай не ми е изгодно да си купувам дизелОМВ Мусагеница. И аз бях там, и аз заредих... И после "замръзнах" ...
Коментар
-
BRAVO написа:Kuku написа:В задръстванията по бул."Хр.Ботев" ...в разхода има разлика под 2лв. при версиите "Sport" :D Не ме разбирай погрешно, не споря за предимствата на дизела, просто в конкретния случай не ми е изгодно да си купувам дизел
Коментар
-
Kuku написа:А какво ще изкажете за конкуренцията на "GrandePunto" Например "Citroen C2/C3/C4", "Renault Clio/Megane", "Lancia Ypsilon", "Toyota Yaris/Corolla", "Mitsubishi Colt CZT" и т.н.... като към "Colt CZT" имам особено големи симпатииSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Re: Покупка на "GrandePunto"?!
Kuku написа:Не можах да намеря тема с отзиви за колата и затова пускам нова тема тук - моля да ме извините, ако вече има такава тема и ако е нужно, тази нека бъде преместена или изтрита.Интересува ме, колегите които имат такива коли да споделят опита си с тях, колкото и да е малък, защото до колкото знам се говореше, че имало някакъв фабричен проблем, нещо тропало отпред и някакви такива работи (не помня вече къде го четох) та ако може да ми кажат, наистина ли е така, с коя модификация точно или с всичките е така... такива работи Разхода на колите влиза ли в нормите посочени от производителя, доволни ли сте от динамиката, от екстрите, от материалите, от пространството в купето, от интериора Благодаря предварително
Коментар
-
Ивайло Стефанов Попов
Re: Покупка на "GrandePunto"?!
Kuku написа:Ивайло Стефанов Попов написа:Моя съвет е да поизчакаш малко да се появат на пазара новите модели на Фиат - Линеа, Албеа и Гранде Пунто Седан. Виж каква ще им бъде цената съпостави е с тази на Гранде Пунтото и както се казва 100 пъти мери един път режи. Лично смятам, че ще е по - добре като че ли да избереш пред Гранде Пунтото версията му като Седан смятам, че ще бъде по - удобна и комфортна кола, а и малко по - голляма и от вътре и от вънка и ако ти е по джоба просто действай.
Коментар
-
последно от ДинЕкспрес, Стела предлагаше мисля петврато 1,4 бензин ... черно със затъмнени отзад прозорци със спойлерите му с жантите ... голем дивак изглеждаше .. и с отстъпката идваше към 27 хиляди и нещо ... мисля повече от добра оферта, но покупката на мен ми се отложи де ... освен тфа не знам как стои въпроса с ДДС-то ?!?! мое ли да се ползва данъчен за тези или само 1+1 ... то вратички сигурно има ама ...Кики а за тфа замислял ли си се ?то си е живо Гранде Пунто де .. ама с немски фасон :DNovitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
Alfa Romeo 156 JTS Selespeed Ti
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар