Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка на "GrandePunto"?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    Ай снимай я бе, че току виж темата станала 100 страници, докато изплюеш детайлите по колата
    Снимки има,ама ме мързи да ги смалявам...............................хихихихих http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=88162
    Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
    Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
    Ventura garage

Коментар

Ей кой я беше сравнявал с грозната жабка ? Таз е в пъти по-хубава.Я кажи кви еко шитни има ? ДПФ ? АСР/ЕСП дали има ?
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
        Ей кой я беше сравнявал с грозната жабка ? Таз е в пъти по-хубава.Я кажи кви еко шитни има ? ДПФ ? АСР/ЕСП дали има ?
        Няма ДПФ,АСР и ЕСП също няма.
        Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
        Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
        Ventura garage

Коментар

Mury написа:
          emzo написа:
          Няма ДПФ,АСР и ЕСП също няма.
          Честито, Колега! И безаварийно!
          Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Привет колеги имам няколко въпроса Разглеждам последно време фиат гранде пунто 1.4 120 кс турбо бензин можете ли да ми кажете ориентировъчно скъпа ли е за поддръжка
            Как са от към ходова част , скъпи ли са,окачването , първоначалните ремонти ролки , ремъци или верига примерно , масла филтри, РАЗХОД на гориво също ми е важен какъв е на този мотор ?? Може ли да се обуе примерно на 14 -ка джанта примерно за зимата ?? Бензиновия мотор с турбо има ли ДПФ ?
            Приемам всякакви съвети относно този автомобил . При евентуален оглед какво да гледам , за какво да слушам и ако има човек от София със диагностика на място(да видим какво ще покаже километри и т.н.) да доиде ще си платя евентуално за оглед на един автомобил
            ( Страх ме е да го покажа да не ме изпреварите )

Приемам съвети и за 1.9 жтд 90 / 120 , но бенза е за предпочитане защото ми се кара бензинка ....
            Последна редакция от Ibiza; 19.08.2016, 11:26.
            Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
            Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Щях да те питам на ЛС, но ти е препълнена пощата. Червеното Гранде с черните ленти ли си харесал?
              ФИАТ- Пътят е само формалност
              ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
              -----------------------------------------------------
              FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Не друго е , но никой никаква информация не даде за тези автомобилчета
                Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Working...
                X