Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка на "GrandePunto"?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ntodorov написа:
    BO написа:
    Е то двете табла на 90% са еднакви. Не знам какво толкова си се хванал за таблото, като е все тъй дървена пластмаса. :D
    ВО. И аз се чудя на Талианците. Един толкова важен детайл да бъде така ’’Убит с кеф".По това време явно тенденцията им е била такава...http://www.cars.bg/c682089Ако на мястото на това табло имаше нещо по-резонно отдавна да съм я взел тази. ...Че то и в евтините детски магазини за играчки няма такива "изпълнения". Иначе - кожи, соларни тавани, мулти-волан, бля-бля и за капак - това "нещо" за табло.ПС: извинявам се на колегата за офтопика, но нека вземе моето мнение и като предложение...ако не го смущава таблото де. :P
    Мен пък ме кефи таблото на Ипсилон,то на Мусата е почти същото,въпроса е,че е само една с 1.3 и е в Добрич,нещо не ми се кахъри.
    Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
    Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
    Ventura garage

Коментар

Mury написа:
      Батки я кажете сега,как са Пунтаците 1.3 мжет след 2008-а
      Нищо удобно няма в тези коли, по добре да си седиш на кенефа в къщи.
      Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Stefanaki написа:
        Mury написа:
        Батки я кажете сега,как са Пунтаците 1.3 мжет след 2008-а
        Нищо удобно няма в тези коли, по добре да си седиш на кенефа в къщи.
        Къде видя да се говори за Пунто там ?????? Искаш ли да ми кажеш нещо ?????? Когато пожелаеш можем да се видим,да си кажеш какво ти тежи !!!!!!!!! Тези коли които ти предлагаше,наистина са си истински тоалетни !!!!!!!!!! Ако нямаш да кажеш нищо по темата,напусни !!!!!
        Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
        Ventura garage

Коментар

От 5-6-те Грандета, които гледах и това, което купих ми направи впечатление един и същи недостатък, който засега съм само в размисли как да отстраня: Ръждясването на прагчето непосредствено зад предните гуми...Нещо там не е доизмислено. Приемам съвети.Mury - обърни внимание и на това - повод е за сваляне на цената при пазарлък. "Оооо... ама тя е почнала да ръждасва - щом има отвън - отвътре кой знае каква е". п.п. Сега като гледам тази тема:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=113012въпреки, че е за 1.9 двигател се сещам, че понякога на загрят двигател, първа и втора скорост започват да ми влизат проблемно - все едно не мога да ги уцеля...Дали и при 1.3 е с жила? И ако е така дали мога да си ги регулирам /натегна-разхлабя/ сам?
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
            От 5-6-те Грандета, които гледах и това, което купих ми направи впечатление един и същи недостатък, който засега съм само в размисли как да отстраня: Ръждясването на прагчето непосредствено зад предните гуми...Нещо там не е доизмислено. Приемам съвети.Mury - обърни внимание и на това - повод е за сваляне на цената при пазарлък. "Оооо... ама тя е почнала да ръждасва - щом има отвън - отвътре кой знае каква е". п.п. Сега като гледам тази тема:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=113012въпреки, че е за 1.9 двигател се сещам, че понякога на загрят двигател, първа и втора скорост започват да ми влизат проблемно - все едно не мога да ги уцеля...Дали и при 1.3 е с жила? И ако е така дали мога да си ги регулирам /натегна-разхлабя/ сам?
            Тя и Алфата ръждясва на същото място,защото като е била нова е имала защитно фолио там,но след първото боядисване на праговете вече го няма.Това не е проблем за мен,ама въобще.Жилата не могат да се регулират,по скоро им е заминало гуменото маншонче и влизат влага и боклуци,трябва смазване или смяна................смазването понякога кара с години.Друг вариант е да има нужда от смазване и самия избирач на скоростите,сега си спомних че едно Гранде имаше подобен проблем и трябваше смазване на избирача.
            Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
            Ventura garage

Коментар

Всички CD плеъри,които се монтират в Грандето ли имат изход за чейнджър ??????
              Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
              Ventura garage

Коментар

Глей какво ти намерих:http://www.mobile.bg/11420217338106157
                A20DTH ЖТД ама не баш
                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
                  Малии, тя лъскач бре, и при онази 159ка е, дето фърляше нафта на два метра нагоре като дадеш газ
                  Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                  Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                  ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                    BO написа:
                    Малии, тя лъскач бре, и при онази 159ка е, дето фърляше нафта на два метра нагоре като дадеш газ
                    Тя вярно там. Иначе лъскачка, Космо, багажник по-голям от на 159-ка, малък данък, вози 3 пъти по-добре от Пунто, 2 пъти по-безшумна.Просто идея...
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
                      Yavor написа:
                      BO написа:
                      Тя вярно там. Иначе лъскачка, Космо, багажник по-голям от на 159-ка, малък данък, вози 3 пъти по-добре от Пунто, 2 пъти по-безшумна.Просто идея...
                      Задръж си я моля те,такива Астри имаме двайсетина на поддръжка-не благодаря,то не са турбини,изгнила инсталация,скъсани полуоски,съединители,маховици..................... няма сми.Кола съм си избрал..............
                      Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                      Ventura garage

Коментар

BO написа:
                        вози 3 пъти по-добре от Пунто, 2 пъти по-безшумна.Просто идея...
                        Тука не съм съгласен изобщо! Нито вози толкова добре, нито е по-безшумна. Карах една Астра преди няколко години. Същия двигател, само че нова от магазина. Е честно само за работна става. За себе си не бих си купил такава кола още повече, пък 10 годишна.
                        Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                        Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                        Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                        BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee написа:
                          BO написа:
                          Тука не съм съгласен изобщо! Нито вози толкова добре, нито е по-безшумна. Карах една Астра преди няколко години. Същия двигател, само че нова от магазина. Е честно само за работна става. За себе си не бих си купил такава кола още повече, пък 10 годишна.
                          Като я сравниш с Пунтото, викаш е по-шумна и вози по-твърдо?Колко пунтовци си карал, защото мнението ти ми звучи, като да не си карал такова чудо небесно.
                          A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

BO написа:
                            iee написа:
                            BO написа:
                            Като я сравниш с Пунтото, викаш е по-шумна и вози по-твърдо?Колко пунтовци си карал, защото мнението ти ми звучи, като да не си карал такова чудо небесно.
                            Честно Бобка,тази Астра не е нищо особено,мотора не ми харесва,кряка като блато с жаби,не е особено стабилна,с тези 17-ки ще вози кат каруца повярвай ми,има доста проблеми,а и кола в 21 век без уред за температурата на таблото нещем.
                            Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                            Ventura garage

Коментар

Такава Астра съм карал. Този мотор, само, че хечбек. Седалките са удобни, уредите същи, контрола е приятен. Но някакси нещо ми липсва в нея. Ако трябва да я сравня с моята Брава: вози по-хубаво и меко, но двигателя е доста шумен. Може би за мен това е огромен недостатък. Не ми е приятно да слушам това тракане. Всичките неща дето казах за нея са субективни.Пунто не съм карал, но съм се качвал в на Сашо (AdViSoRa) Ево-то и мога да кажа, че само стоейки вътре се влюбвах в тази кола
                              ФИАТ- Пътят е само формалност
                              ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                              -----------------------------------------------------
                              FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Mury написа:
                                Честно Бобка,тази Астра не е нищо особено,мотора не ми харесва,кряка като блато с жаби,не е особено стабилна,с тези 17-ки ще вози кат каруца повярвай ми,има доста проблеми,а и кола в 21 век без уред за температурата на таблото нещем.
                                Споко бе. Това е просто предложение. Аз не казвам, че е кой знае какво. Просто я сравнявам с Пунтото. И за това е нещо. https://www.youtube.com/watch?v=32oIVuucn18
                                A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Working...
                                X